Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

17 nov - 20 nov

StartMinds BRYO Bootcamp

Opgelet, deze activiteit is reeds afgelopen.

Neem gratis deel aan het Startminds BRYO Bootcamp van 17-20 november

Kriebelt je ondernemersbloed en wil je graag je eigen bedrijf oprichten, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Scherp je idee aan tijdens het Startminds BRYO-Bootcamp in de regio Leuven van 17-20 november 2020 (dagelijks van 9u-18u). Alle studenten van onze hogeschool mogen hieraan gratis deelnemen!

 

Tijdens het bootcamp maken we gebruik van de methodologie van BRYO en word je tijdens het proces begeleid door professionele coaches: van jezelf leren kennen als ondernemer tot een finaal idee (als basis voor een business plan). We doen ook een fijne teambuildingactiviteit.

 

Jouw deelname is helemaal gratis. Het evenement wordt Corona-proof georganiseerd zonder overnachtingen. Enkel je vervoer naar de geheime locatie in de regio Leuven is voor eigen rekening. Het programma zit in de bijlage bij dit bericht.

 

Er zijn maximum 15 plaatsen beschikbaar! Schrijf in ten laatste 15/10/2020 door het sturen van een korte, krachtige motivatiebrief! Meer info en inschrijven via startminds [at] ucll.be

Meer informatie :     

  

 

           

              


 

Praktische info

17 nov 2020 - 20 nov 2020
9:00 uur - 18:00 uur
Leuven
België