Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Ghana-night bij Chemie en BLT

donderdag 20 oktober

Afgelopen maandag was het Ghana-night b ij de opleidingen Chemie en Biomedische Laboratoriumtechnologie in Diepenbeek. Chantal, Lore en Candy kwamen vertellen over hun kennismakingsstage die ze afgelopen zomer in Ghana deden. Ze waren tewerkgesteld in het laboratorium van een plaatselijk ziekenhuis, een schooltje van SOS-kinderdorpen en het Water4Ghana-project.

Maandag vertelden de dames enthousiast over hun ervaringen en konden ze de aanwezigen overtuigen van het mooie Afrika. Er werd zelfs live geskypet met de partnerorganisatie Ayine Experience in Ghana. Kortom, een zeer geslaagde avond!

Kon je er niet bij zijn, dan kan je hun verhalen nog nalezen op hun facebookpagina Candy, Chantal en Lore in Ghana.