Startminds - 17/10/2022 - Sales Management | UCLL

De afdeling verkoop aansturen op resultaat is een bijzonder vak. Je wil verkopers continu motiveren om opdrachten binnen te halen. Hoe zorg je voor blijvend succes? Succes dat gehaald wordt zonder dat je continu de kar moet trekken!

Hoe zorg je voor een gemotiveerd team en boek je samen verkoopsuccessen? In deze sessie krijg je verschillende visies en methodieken aangereikt om ervoor te zorgen dat jouw start-up een extra boost kan krijgen.

Deze sessie wordt gegeven door Jurgen De Wolf, Piet Lietaert en Herman Kenens.

Jurgen De Wolf is de drijvende kracht achter het concet De Bedrijfsverwonderaar. Hij werkt steeds op het snijvlak tussen sales, marketing en strategie. Het zijn overtuiging dat je met een goed gedefinieerde koers (missie/visie), een sterk high level plan van aanpak (strategie) en een sterk middenveld (marketing) de frontlinie (sales) de knapste goalen laat maken. In deze sessie onderzoekt hij de volgende stelling: "Symbiose tussen sales en marketing is een voldoende voorwaarde om succesvol te zijn in zaken!" en doorspekt hij zijn sessie met casussen uit de praktijk. Jurgen De Wolf begeleidt bedrijven die worstelen met het definiëren van groei én deze om te zetten in de praktijk. In zijn huidige job is hij als Head of Media verantwoordelijk voor Sales Management (werving, teamcoaching, client targeting), redactie en studio (Graphic Design).

Piet Lietaert van PL Salesdevelopment is een ervaren verkoopcoach met een bewezen geschiedenis van zaken doen in business-to-business verkoop en marketing. Hij is erg bekwaam in onderhandelen, coaching, verkoop, bedrijfsontwikkeling en verkoopbeheer. Hij heeft het in deze sessie over het belang van het empoweren van een verkoopteam en zelfsturing, zonder teveel controle vanuit het management en een CRM.

Hermans Kenens is expert in het motiveren van mensen. De betrokkenheid van een team maakt dat een start-up succesvol kan zijn. De betrokkenheid en motivatie van medewerkers kan vaak beter en hij reikt in deze sessie tools aan (zoals Gallup-Q12) om dit in kaart te brengen.

Ik ben
Type student
Programma:
Regio
Lejon