Laura De Kerf

Alumnus, Admin sales & accountancy bij BDO Belgium

“WoodYou heeft ons de kans gegeven om ons ondernemersinstinct aan te wakkeren. We hebben leren samenwerken en omgaan met onze meningsverschillen en verschillende persoonlijkheden. Het was een onvergetelijke ervaring waardoor ieder van ons gegroeid is. We vonden het een zeer leerrijk project en we zouden deze kans zeker opnieuw grijpen.”

Alexandra De Keyser

Alumnus, management assistant bij Deloitte

“Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd door te DOEN. Zo kregen we bijvoorbeeld de kans om in het laatste jaar zelf een incentive reis uit te werken waarbij we rekening moesten houden met verschillende elementen zoals budget, vervoer, accommodatie, de variatie aan activiteiten etc.

We leerden om ‘out of the box’ maar tegelijkertijd ook realistisch na te denken over de haalbaarheid van onze ideeën. Ik zat zelf in het communicatieteam dat het slotevent organiseerde.

Ik heb er mijn angst overwonnen om voor een groep te spreken. Alles wat ik tijdens het project geleerd heb over zakenreizen kan ik nu ook zelf gebruiken in mijn huidige job als Management Assistant bij Deloitte. Het was de perfecte ‘laatste’ voorbereiding op het echte werkleven!”

Business & Languages, iets voor jou?

Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
Micheline Broekmans
Opleidingsverantwoordelijke Diepenbeek - Business & Languages