Gasthuisberg

Deze Leuvense campus is gelegen op site Gasthuisberg. De keuze voor deze locatie was een heel bewuste. Gasthuisberg staat in binnen- en buitenland bekend om zijn expertise op gebied van gezondheidszorg en technologie. Door onze aanwezigheid op deze site willen we de goede samenwerking met het UZ Leuven en de Associatie KU Leuven nog verder versterken. Via deze onderlinge kruisbestuiving kunnen wij de kwaliteit van ons professioneel onderwijs, waar UC Leuven-Limburg om bekend staat, voortdurend verbeteren. 

Op deze campus vind je de opleidingen Biomedische Laboratoriumtechnologie, Chemie, Mondzorg, Verpleegkunde, Voedings- en dieetkunde  en Vroedkunde,  samen met talloze banaba's en Postgraduaten.

Adres

Herestraat 49
3000 Leuven
België

Google maps
Openingsuren
Opening campus Gasthuisberg zomer 2022

Campus Gasthuisberg is gesloten van maandag 18 juli tot en met maandag 15 augustus 2022. Tijdens de week van maandag 8 augustus is het onthaal telefonisch bereikbaar op weekdagen van 10u00 tot 12u00 op 016 375 200.

Tijdens het academiejaar is de campus geopend op:

Maandag: 7:00 – 19:00
Dinsdag: 7:00 – 19:00
Woensdag: 7:00 – 19:00
Donderdag: 7:00 – 19:00
Vrijdag: 7:00 – 19:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Het onthaal is van maandag tot vrijdag open van 7u45 tot 17u30.

Campus Gasthuisberg
Onthaal

Opleidingen op Campus Gasthuisberg

Campus Gasthuisberg

Ontdek hier alle opleidingen je die kan volgen op Campus Gasthuisberg in Leuven.

Vervoer & Toegankelijkheid

Routebeschrijving Campus Gasthuisberg

plattegrond ghb

Op eender welke manier je ook naar de campus komt, vinden waar je precies moet zijn is niet altijd evident. De site is een doolhof van ondergrondse tunnels, parkings en grote gebouwen. Maar, met onderstaande uitleg geraak je ongetwijfeld vlot en zonder enig probleem op UCLL campus Gasthuisberg. Klik op wat op jou van toepassing is en lees onze gesuggereerde route!

Wie met de auto komt vragen we uitdrukkelijk niet te parkeren voor het gebouw of op de gehandicapteplaatsen achter het gebouw. Je kan wél gebruik maken van de parking van UZ Leuven, daarvoor hebben we eveneens een routebeschrijving  voorzien, zodat je binnenin de parking aan de dichtsbijzijnde toegang naar de campus kan parkeren.

Hoe geraak je op de campus?

 

 

Met bus of trein
Openvouwen
Met de fiets
Openvouwen
Met de auto via de e40
Openvouwen
Met de auto via de e314
Openvouwen
Met de auto via de stadsring
Openvouwen

Parkeren op de parking van uz leuven

Voor de meesten is parkeren op de parking van het UZ de beste oplossing. Opdat je een parkeerplaats vindt dichtbij een ingang naar de campus, volg je best de voorgestelde route in onderstaand filmpje. Zo sta je zeer dicht bij de achteringang van het gebouw.