Heb je soms het gevoel dat je hierbij best wat hulp kunt gebruiken?

Ga dan in zee met UC Leuven-Limburg voor een nieuwe, onbevangen kijk op je onderneming.
 

Hoe gaat het in z'n werk?

Studenten van UC Leuven-Limburg werken in het kader van hun opleiding onder begeleiding van ervaren docenten aan jouw case. Jij geniet van de creativiteit en state-of-the-art kennis van onze studenten; de studenten verwerven onevenaarbare competenties door aan een authentieke bedrijfscase te werken.

Deze werkwijze past in de Moving Minds-filosofie van UC Leuven-Limburg, waarbij we onze studenten voorbereiden op de uitdagingen van een werkveld in verandering door hen in Living Labs aan real life cases te laten werken. Bovendien zijn deze Living Labs broedplaatsen waar er een kruisbestuiving tot stand komt tussen onderwijs, onderzoek en het werkveld. Onze KMO-routes worden ondersteund door UCLL Research & Expertise, expertisecentrum Smart Organisations.

Wat zijn de kosten?

We vragen een vergoeding voor de werkingskosten en de extra begeleidingstijd van de begeleidende docenten. Alle stakeholders ervaren deze bedrijfsprojecten als zeer positief: de ondernemers kunnen aan een haalbare prijs een beroep doen op de creatieve, onbevangen kracht van studenten en de inhoudelijke expertise van de UCLL- docenten.

UC Leuven-Limburg bezorgt jaarlijks meer dan 70 ondernemingen een nieuwe, frisse kijk en de student geniet van een unieke bedrijfservaring.

Wil je meer weten?

Heb je interesse? Maak dan kennis met ons aanbod of contacteer leen.artoos@ucll.be.