Tijd om coronaproof uit je kot te komen en die knaldrang om te zetten in het groepsgevoel van al(pa)capella meezingen met een hele festivalweide. Ook naast de podia valt er heel wat te beleven: the home of the Moving Minds op verplaatsing is opnieuw de alpacastand

In de jaren voor de corona-alpacalypse brachten we al toppers mee zoals  "Het zeewier-menu”; “Solar Flower”; “Energy Floors”, etc …  Na een jaar zonder festivals brengen meer dan 70 studenten, onderzoekers en docenten opnieuw straffe, duurzame  projecten naar je toe!  Je zal op deze pagina geleidelijk aan meer en meer van onze projecten ontdekken. 
 

Pre-party: UCLL Acties!

Voordat we onze headliners aan je voorstellen: wij willen je er écht graag bij. Vandaar nemen we een paar van jullie mee  - lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

Alpaca my bags en ga naar Pukkelpop

 

Houd onze socials in de maanden voor het festival goed in de gaten want wij nemen een aantal van jullie mee naar Pukkelpop! Van caption-challenges tot je beste herinneringen... tijd om ze boven te halen en wie weet voorziet UCLL het ticket voor jou en een vriend(in) naar keuze!

Let me take a selfie

Ook iedere Pukkelpopdag zorgen wij voor PKP-stories en posts op onze social media kanalen - volledig in festivalsfeer!  Wil je wel eens zien hoe het er allemaal uitziet - voor én behind the scenes? Of je zelf misschien ergens in beeld komt bij sfeerbeelden? 

Zelf een foto aan onze stand genomen? We delen ook graag een aantal van jouw beste stories!

Tag ons  (Facebook: @hogeschoolucll, Insta: @ucleuvenlimburg) en gebruik de hashtag #movingminds of #alpacamytent

De Nieuwkomers

Je favoriete artiesten hebben er nieuwe nummers bij - en wij ook! 

Nog even wachten op de headliners

... maar we geven wel al wat hints. Het roeiteam de UCLL-sharks is mét mascotte Alpaco present om jou naar de winst (en straffe gadgets) te leiden én  onze studenten  event- en projectmanagement zorgen voor je grand entrance. Want goed begonnen is halfweg de front row aan de main stage, toch? 

Houd deze pagina in de gaten voor updates !

Met de riksj-alpaca

Aankomen in stijl

Het is meestal even wandelen van station naar de camping en terug, dat moet toch beter en makkelijker kunnen?  Onze studenten event- en projectmanagement zijn het volledig met je eens en hebben een out of the box aan een ideale en duurzame oplossing gecomponeerd. 

No stress 

Tegen een democratische prijs voorzien wij een aankomst of vertrek in stijl met go-carts en een e-trein. Alle winst gaat naar het goede doel, meer bepaald het Kiewitfonds. Dat is: een goede sfeer van nog voor je op de weide bent en nog alle energie om hard te gaan op de muziek (of tenminste om die tent ready for use te krijgen).

Betrokken opleiding:  event- en projectmanagement

Be More Like Alpaco

Roei voor de fun, voor het goede doel...

Meet Alpaco!  Zin om naast goede muziek ook meteen het goede doel te steunen? Dat kan op onze stand. Het roeiteam de UCLL-sharks is present om jou naar de winst te leiden.  Door te roeien lever je meteen ook geld op voor een goed doel. UCLL telt de kilometers die je aflegt alvast uit en sponsort op basis daarvan een goed doel (die naam in de line-up volgt nog).

... En voor toffe gadgets

Maar ehm, als roeiheld krijg je nog heel wat buiten het goede gevoel van een verschil maken. Je kan via de roeiwedstijd ook meteen heel wat topgadgets winnen. We verklappen nog niet wat die zijn dus kom zeker eens langs!

De Bisnummers

We want more? Deze bisnummers keren ook dit jaar terug!  Oftewel: anyway, here's alpacawall. ;)

Alpaca's on the move: Tattoos

Wie het water opgaat heeft vaak tattoos om zijn of haar verhaal te vertellen. Als je deelneemt aan de roeiwedstrijd kan je je voor je opnieuw de mensenzee ingaat ook op onze twee airbrush-artiesten rekenen.

Iets minder definitief dan een echte tattoo, maar je voelt je nooit alleen op de festivalweide met een alpaca op je arm of been én kan zeggen dat je een tattoo hebt laten zetten op Pukkelpop!  Plus: eindelijk een goed excuus voor #matchingtattoos?

#Alpacamytent is back

Oftewel: ‘Alpacamytent back home and I’ll take my otter shit too’!  Klaar om opnieuw op een plezante manier duurzamer te werk te gaan?  We schenken aandacht aan het afvalbeleid op Pukkelpop. 

Ons doel: iedereen oproepen om hun tent op maandag mee terug naar huis te nemen. Daarnaast focussen we op afvalinzameling en -scheiding met behulp van onze recyclage-otter.  

Milk 'n Boobs Bar

Van "Zonder deze faciliteiten had ik niet kunnen komen, toch niet voor een hele dag." tot "Ik had gezien dat ze hier  goei voorzieningen hadden."

We brengen ze opnieuw mee! Vorige editie kregen we meer dan 120  mama's over de vloer die in alle comfort konden afkolven.  Goed voor 250 afkolvingen of 30 liter melk! 

De kindjes krijgen eten en de ouders kunnen gerust van de muziek genieten. Dankzij het Moving Lab draait onze Milk 'n Boobs bar op duurzame energie .