Pukkelpopteam 2019

Onze hogeschool is in 2022 opnieuw trotse partner van Pukkelpop, al het 6de jaar op rij!
Na 2 jaar zonder festivals brengen meer dan 70 studenten, onderzoekers en docenten opnieuw straffe, duurzame projecten naar je toe! 

18-19-20-21 augustus 2022, festivalweide Kiewit, Hasselt.

Voorlopig mogen we nog niets verklappen...

Ontdek hier bij de start van Pukkelpop wat we allemaal in petto hebben en beleef de UCLL-festivalzomer mee via onze socials.

Maar we geven alvast één tipje van de sluier, twee vaste waardes die we ook in 2022 meenemen naar Pukkelpop:

Milk 'n Boobsbar

Zorgeloos afkolven op de Pukkelpopweide

We brengen ze opnieuw mee! Vorige editie kregen we meer dan 120  mama's over de vloer die in alle comfort konden afkolven. In cijfers was dat goed voor 250 afkolvingen of 30 liter melk. De ouders kunnen gerust van de muziek genieten terwijl er niks kostbaars verloren gaat.

I.s.m. de opleiding Vroedkunde van hogeschool UCLL kan je gedurende het festival komen kolven van 11.00u tot 01.00u (op zondag 00.00u) aan de EHBO post naast de ingang van Coté Bizar. Hier kan je terecht in een afgeschermde zone, waarbij al het nodige materiaal voorzien is (afkolftoestellen, bewaarpotjes, …), alsook de mogelijkheid om je moedermelk in bewaring te geven. Je kan met al je vragen terecht bij een aanwezig (student)vroedvrouw.

Alpacamytent back home

and I’ll take my otter shit too

#Alpacamytent is back! Voor het 4de jaar op rij schenken we met deze plezante campagne aandacht aan het afvalbeleid op de Pukkelpop-camping
Ons doel: kampeerders oproepen om hun tent op maandag niet achter te laten, maar mee terug naar huis te nemen. Daarnaast focussen we op afvalinzameling en -scheiding met behulp van onze recyclage-otter. Oftewel: ‘Alpacamytent back home and I’ll take my otter shit too’!

Pukkelpop en UCLL

Een succesvolle match

Wist je dat...

Brand activation award UCLL PKP
Brand Activation Award

We in 2017 tijdens de European Festival Awards samen met Pukkelpop de Brand Activation Award wonnen?

VOKA Comm af award
Comm'af Award: Beste social media campagne

We met onze #alpacamytent campagne in 2018 de Comm'af VOKA award voor beste social media campagne wonnen samen met RCA?