UCLL @ Pukkelpop | UCLL
UCLL @ Pukkelpop 2023

Ook in 2023 is Hogeschool UCLL te vinden op de festivalweide van Kiewit! Opnieuw brengen meer dan 100 studenten, docenten & onderzoekers straffe, duurzame projecten naar je toe.

  • Festivalweide Kiewit, Hasselt
  • 17-18-19-20 augustus 2023

Welkom in de E-rena

E-rena Pukkelpop 2023

Geen gewone muziek in deze tent, wel heel wat aandacht voor technologische snufjes. De komende drie festivaldagen staan hier in teken van gaming, talks, esports, podcasts, AI-experimenten, Chat GPT en "e-muziek". De programmering werd samengesteld door een team van UCLL en Pukkelpop.

Kom ons ontdekken tussen de Marquee en Food Wood.

We Care A Lot @ UCLL Pukkelpop

We Care A Lot

Pukkelpop en Hogeschool UCLL lanceren deze editie een aparte zone rond welzijn en veiligheid van festivalgangers. Onze docenten en studenten van het programma Welzijn kan je vinden op de "We care a lot"-stand tussen de Dance Hall en de Booth. Er zullen ook vier mobiele studenten-teams rondlopen op de weide, die de festivalgangers vrijblijvend aanspreken en sensibiliseren rond grensoverschrijdend gedrag en wat je kan doen als omstaander. Draag zorg voor elkaar!

Pukkelpop Milk 'n Boobsbar

Milk 'n Boobsbar

Tijdens de vorige Pukkelpop-editie kregen we meer dan 120 mama's over de vloer die in alle comfort konden afkolven.  Hier kan je terecht in een afgeschermde zone, waarbij al het nodige materiaal voorzien is (afkolftoestellen, bewaarpotjes, …), alsook de mogelijkheid om je moedermelk in bewaring te geven. Je kan met al je vragen terecht bij een aanwezig (student)vroedvrouw.

UCLL Alpacamytent

#Alpacamytent

Oftewel: ‘Alpacamytent back home and I’ll take my otter shit too’!  Klaar om opnieuw op een plezante manier duurzamer te werk te gaan?  We schenken aandacht aan het afvalbeleid op Pukkelpop

Ons doel: iedereen oproepen om hun tent op maandag mee terug naar huis te nemen. Daarnaast focussen we op afvalinzameling en -scheiding met behulp van onze recyclage-otter.

UCLL Pukkelpop team 2023

Vorige edities?

Al sinds 2015 een samenwerking waar muziek in zit

Word een Moving Mind

Hogeschool UCLL biedt professionele bachelors, graduaten, banaba's, postgraduaten en nog veel meer kwalitatief hoger onderwijs aan. Ontdek welke opleiding bij jou past en schrijf je in voor academiejaar 2023-2024!

Pukkelpop en UCLL

Een succesvolle match

Wist je dat...

Brand Activation Award

We in 2017 tijdens de European Festival Awards samen met Pukkelpop de Brand Activation Award wonnen?

Comm'af Award: Beste social media campagne

We met onze #alpacamytent campagne in 2018 de Comm'af VOKA award voor beste social media campagne wonnen samen met RCA?