UCLL lanceert chocolade paaseitjes voor een frisse mond! | UCLL
UCLL lanceert chocolade paaseitjes voor een frisse mond

Verfrissend nieuws vanuit UCLL: vergeet tandpasta want onze nieuwste innovatie, in samenwerking met de opleidingen Mondzorg en Voedings- en Dieetkunde, zal je verbazen: paaseitjes die niet alleen lekker zijn, maar ook je tanden beschermen én je adem verfrissen. 

Onze onderzoekers van UCLL Research & Expertise, hebben samen met toonaangevende tandpasta-fabrikanten, een speciale chocopasta ontwikkeld. Deze chocopasta bevat enkel ingrediënten die goed zijn voor zowel je tanden als je smaakpapillen.
Pieterman Willems, Directeur Onderzoek R&E: "Het patent is aangevraagd, en we hopen op een snelle goedkeuring zodat we deze baanbrekende ontdekking op grote schaal kunnen produceren." 

Studenten Marketing gaan aan de slag om deze innovatieve chocolade eieren op de markt te brengen.
Kim Tarbot, Directeur UCLL Management: "We zijn druk bezig met het bedenken van een pakkende marketingstrategie en een treffende naam en slogan. Ik kan niet wachten om te zien wat onze studenten zullen uitvissen!" 

UCLL geeft 100 frisse proefpakketten weg

UCLL paasei samples

Dit product is nog niet op de markt en nog in een ontwikkelfase. Toch kunnen we je al laten proeven van deze sensatie.

Wil je deel uitmaken van ons smaakpanel en als eerste deze innovatie proeven?

Vul onderstaand formulier in en maak kans op één van de honderd proefpakketten!