Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanbod voor scholen

U bent hier

Techniek- en wetenschapsacademie

 

Workshops techniek en wetenschap op het niveau van je leerlingen? Bekijk het uitgebreide aanbod van onze techniek- en wetenschapsacademie!

Techniek- (en Wetenschaps-)academies kennen over heel Vlaanderen een groot succes. Dankzij hogeschool UCLL kunnen ook in Limburg en Vlaams Brabant jongeren tussen 3 en 18 jaar, afhankelijk van het aanbod, in Houthalen, Genk, Maaseik, Tongeren, Herk-de-Stad, Tienen, Leuven … terecht voor schoolse en naschoolse activiteiten, verjaardagsworkshops en vakantiekampen.


Voor leraren(teams) zijn er studiedagen op maat van de school waarbij, startende vanuit de visie, specifieke inhouden kunnen aangeleerd worden. Kijk op de website www.techniekenwetenschapsacademie.be om een beeld te krijgen van het ruime aanbod workshops dat jaarlijks uitbreiding krijgt en schrijf je in om zeker te zijn van een plaatsje! Voor schoolse workshops is er een keuze uit bijna 50 workshops voor een halve dag tot een hele week technoklassen. De naschoolse workshops bestaan meestal uit een reeks van 4 sessies die elkaar opvolgen.

 

Techniek- en wetenschapsacademie