Overslaan en naar de inhoud gaan

Pop-upstores 2016

UCLL-studenten zullen van 11 tot en met 26 maart de Molenstraat en de shopping 2 Genk kleuren met hun originele winkelconcepten. De hogeschool werkt hiervoor nauw samen met Unizo Limburg en stad Genk. Pop-up 2.0 is een vervolg op de succesvolle eerste editie die in 2015 plaatsvond. Toen was het een eerste keer in Vlaanderen dat studenten de pop-up winkels van a tot z ingericht en gerund hebben. Ondernemerservaring opdoen en regionale meerwaarde brengen, échte Moving Minds  dus...

Sfeerverslag opening 11 maart 2016


Opening Pop-up stores Genk 11/03/16

Het Pop-up-project is een van de “Moving Minds”-projecten waarbij studenten het onderwijs op een andere manier beleven. Hierbij leggen we de boeken even neer en steken we de handen uit de mouwen. In co-creatie met de stad Genk en Unizo Limburg openen 36 UCLL-studenten 7 pop-up stores en blazen ze zo de Molenstraat weer nieuw leven in. De 7 projectgroepen rollen hun businessplan van a tot z uit en zetten hun vakkennis om in een origineel winkelconcept, van een creatief ondernemingsidee tot het klinken van de glaasjes tijdens de feestelijke opening van de pop-up stores. Zo geven we het jong ondernemersgeweld in Limburg alle kansen om hun neus voor zaken ten volle te ontwikkelen met een verrassende winkelstraat als resultaat.

De stores


Quizine by Wara

Keukengadgets in samenwerking met Wara

De Molenstraat te Genk wordt vanaf 11 maart gedurende twee weken omgetoverd tot een culinaire straat. De reden hiervoor is de opening van onze pop-up QUIZINE! Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige keukenproducten, decoratie en workshops? Dan bent u bij QUIZINE aan het juiste adres, graag verwelkomen wij u van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur in onze tijdelijke winkel.

 

 


 

Oleavino

Wijnen, olijfbomen en bloemen

Proef van het zuiden bij Oleavino met de lekkerste wijnen en de mooiste bloemen en planten. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod van zeer verschillende zuiderse producten.

 

 


 

The Retro Café

Horeca

Ben je iemand die graag geniet van een lekker biertje of gewoon graag iets drinkt in een gezellige omgeving, kom dan zeker eens langs bij The Retro Café. Bij ons kan u genieten van een breed gamma bieren als ook van de nodige andere dranken. Dit alles wordt u aangeboden in een gezellige retro- omgeving. Twijfel dus niet om eens een slokje te komen nemen!

 

 


 

Gin And Fashion

Gins, geschenkpakketten, botanicals gecombineerd met kleding en accessoires

Bij Gin&Fashion kan je komen genieten van een frisse gin-tonic en terwijl een kijkje nemen bij 4 kleine winkeltjes met kledij en accessoires! We hebben 4 winkeltjes geïntegreerd in onze pop-up. Dit zijn BitchPlease, Angela's Bijoux, Thomas Goos Shoe Repair en Détail. Wij verkopen onder andere handtasjes, juwelen en sweaters maar ook mannen kunnen bij ons terecht voor een mooie lederen riem bijvoorbeeld. Benieuwd naar ons concept? Kom dan zeker vanaf 11 maart in de Molenstraat 5/1 eens een kijkje nemen!

 

 


 

Pop-up 'Thuis

Shop en horeca in huiselijke sfeer

‘Thuis is een experience-bar waar u ook hippe interieurartikelen en meubels vind. Kom wat drinken en laat je verrassen door onze ludieke zitplaatsen. In ons huiselijke decor met keuken, slaap-, bad- en woonkamer waant u zich niet op café, maar gezellig bij ons ‘Thuis! We werken samen met Eycken Interieur, Zonhoeve en Donn bier.

 

 


 

Pop-up Woodstock

Houten accessoires gecombineerd met chocolade

Bent u op zoek naar een leuke houten gadget of kan u de verleiding aan heerlijke chocolade niet weerstaan? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de pop-up Woodstock. Maak zo kennis met de nieuwste houten trends zoals zonnebrillen, strikjes voor de heren, smartphone hoesjes, accessoires en nog veel meer! Ook bieden wij u een kwaliteitsvol assortiment van chocolade aan.
Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

 

 


 

Pop-up Monkey Records

Vinylplatenshop met bar

Monkey Records biedt je een nieuwe muzikale beleving van de vinylplaat. Bladerend door de muziek van alle tijden geniet u van een fris pintje, versgemalen koffie of thee. Bent u nog opzoek naar naar kwaliteit HIFI-apparatuur? Kom dan zeker eens langs en leg gerust een plaatje op.