Overslaan en naar de inhoud gaan

UCLL Pop-ups 2019

UCLL Pop-ups

Voor het vijfde jaar op rij openen de laatstejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen hun pop-ups. Met 9 unieke concept stores zullen ze gedurende 2 weken ondernemerservaring opdoen en zich verder ontplooien als échte Moving Minds!

De opbrengsten zullen ook dit jaar opnieuw aan het goede doel geschonken worden. De vzw De Kleine Prins zet zich met hart en ziel in voor kinderen die getroffen worden door een vorm van kanker of een levensbedreigende ziekte.

Locaties in Genk Centrum

Stadsplein 33 Molenstraat Shopping 1
Fole
Genkse Glorie
Raw Cut
Advintage
Shake and Break
Limburgs Genot
Tas-Tea
Handmates
Caradise

Advintage

Advintage

Advintage is een conceptstore die uitgebaat wordt door 5 jonge ondernemers. Onze producten worden getoond in een unieke woonkamer set-up waarin het verleden herbeleefd wordt, deze woonkamer wordt aangekleed met warme sfeerverlichting, unieke houten meubelen en accessoires die zelfs de leegste ruimtes een gezellige en warme sfeer laten uitstralen.

Geen behoefte aan vintage? Geen zorgen, u bent natuurlijk ook welkom voor een lekker drankje, de gezellige sfeer en de unieke beleving.

FacebookInstagram

Caradise

Caradise

Wij bij Caradise denken dat we lange autoritten veel aangenamer kunnen maken door leuke gadgets aan te bieden die de sfeer van je auto zullen verbeteren. Hierdoor willen we een aangename en gezellige sfeer creëren voor mensen die veel tijd in hun auto doorbrengen.

Niet alleen het interieur telt bij ons maar ook aan de buitenkant van de auto zal veel aandacht gegeven worden bij Caradise. Wij zullen jullie bijstaan bij het uitkiezen van de juiste producten om jullie auto mee te wassen.

FacebookInstagram

Føle

Fole

Føle is een pop-up, die zich richt op de vrouwelijke consument. We focussen ons op beauty en gezondheid. Onze productlijn bestaat uit natuurlijke huid-en haarproducten, fijne anti-stressmiddeltjes en make-up. Dit combineren we met gezonde sapjes en gluten-en suikervrije snacks. Kortom willen we vrouwen bijstaan in het opbouwen van een evenwichtige levensstijl. Om op die manier hun zelfvertrouwen te laten groeien en hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen.

FacebookInstagram

Handmates

Handmates

Handmates is een pop-up store opgericht door 5 studenten KMO-management.

Bij ons kunt u terecht voor trendy handgemaakte decoratie en juwelen. Ook organiseren wij interessante workshops.

Bent u dus op zoek naar een uniek decoratiestuk of originele juwelen? Dan is Handmates de winkel voor u! Neem ook zeker een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina. Zo blijft u als eerste op de hoogte over onze workshops en ons assortiment.

FacebookInstagram

Limburgs Genot

Limburgs Genot

Limburgs Genot is een pop-up die producten van lokale Limburgse handelaars verkoopt. Dit doen we met het idee om lokale handelaars in het daglicht te zetten. Bij ons kan je genieten van lekkere Limburgse bieren, wijnen & andere lekkernijen. We organiseren ook verschillende evenementen die zeker het bezoeken waard zijn. Limburg biedt meer dan je denkt.

FacebookInstagram

Raw-cut

Raw-cut

Voor mannen die zich haasten naar school, naar het werk of zich snel opfrissen tussen trainingen door biedt Raw Cut store exclusieve mannelijke verzorgingsproducten en accessoires op één locatie! Ideaal om alles snel en met deskundig advies te vinden of ertussenuit te glippen als je niet van shoppen houdt!

Om te ontspannen tijdens een pauze of na een lange dag zijn er ook drankjes verkrijgbaar in onze lounge. We hopen jullie allen te mogen ontvangen vanaf 15 maart.

FacebookInstagram

Shake And Break

Shake And Break

Shake And Break draait rond het verkopen van spirits benodigdheden. We willen onze klanten voorzien van alle benodigdheden om thuis zelf hun eigen drankje of cocktail te maken. Klanten kunnen bij ons terecht voor: cocktail-ingrediënten, huisgemaakte cocktails om thuis te serveren of zelfs een volledig cadeaupakket. Uiteraard zijn er bij ons ook leuke, hippe horeca- en bartenderaccessoires te verkrijgen. Andere activiteiten dat we willen verwezenlijken zijn workshops, gastlezingen en events.

FacebookInstagram

Tas-tea

Tas-tea

Tas-tea is een pop-up opgericht door 5 enthousiaste UCLL studenten, waar thee centraal staat. Wij willen de klant meegeven dat thee een beleving is. Onze missie is om mensen te laten genieten, proeven en ontdekken. Ons assortiment bestaat uit thee, zowel in de originele vorm als in een trendy jasje. Naast thee zullen er ook zoetigheden, servies en andere benodigdheden verkocht worden. Bij Tas-tea kan u terecht voor leerrijke workshops maar ook voor een gezellig kopje thee in de theecorner.

FacebookInstagram

Genkse Glorie

Genkse Glorie is een Pop-Up die zich via het aanbod richt op KRC Genk supporters en door middel van evenementen, voetbalfans in het algemeen tracht aan te spreken. Ons aanbod bestaat enerzijds uit exclusieve merchandise van de supportersgroep Tribune Zuid die alleen te verkrijgen zijn bij Genkse Glorie en anderzijds uit de Ladbox. De Ladbox is een cadeaubox speciaal ontworpen voor de voetballiefhebber die niet tot aan het stadion geraakt. De Ladbox, die uit verschillende benodigdheden bestaat,  is ideaal om te delen met vrienden tijdens een sfeervolle voetbalavond.

Daarnaast organiseren we ook evenementen voor de voetballiefhebbers. Zo wordt er een voetbalquiz georganiseerd, waarbij de grootste voetbalkenners een leuke prijs kunnen winnen. Tevens organiseren we  twee FIFA-toernooien, voor individuen en duo´s, speciaal voor de gameliefhebbers. Ook zenden wij nationale en internationale voetbalmatchen uit. Ten slotte wordt er een veiling van gesigneerde voetbaltruitjes uit de Jupiler Pro League georganiseerd, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat.

We voorzien ook een retro-hoek waarin we de volledige geschiedenis van het Genkse voetbal tentoon zullen stellen. Zo kan de oudere generatie herinneringen ophalen over de gouden jaren van Waterschei en Winterslag en kunnen de jongere supporters meer te weten komen over de rijke geschiedenis van hun club.

FacebookInstagram

Workshops

15/03 Officiële opening    
15/03 Whisky Tasting Advintage Molenstraat 44
16/03  Auto weetjes quiz Caradise Shopping 1
17/03  Uitzenden KRC Genk 18u & AC Milaan  Genkse Glorie Stadsplein 33
17/03 Ijsthee, Limonade & theecocktails Tas-Tea Shopping 1 
18/03 Scheerworkshop Raw Cut Raw Cut
19/03 Gastlezing Alcoholpreventie Shake and Break Molenstraat 44
19/03 Workshop make-up Fole Stadsplein 33
19/03  Je eigen deo maken. Handmates Molenstraat 44
20/03 Voetbalquiz Genkse Glorie Stadsplein 33
20/03 Mocktail Workshop: Shake And Learn Shake and Break Molenstraat 44
20/03 Juvelarto: ringen maken (kinderen >10 jaar) Handmates Molenstraat 44
20/03 Theedegustatie Tas-Tea Shopping 1 
21/03 EK kwalificatie: België - Rusland Genkse Glorie Stadsplein 33
21/03 Brunch Limburgs Genot Molenstraat 56
22/03 Event: Shake, Create And Win Shake and Break Molenstraat 44
22/03 Individueel FIFA-toernooi Genkse Glorie Stadsplein 33
22/03 Studijoke: set houten juwelen volwassenen Handmates Molenstraat 44
22/03 Temptation Island Night Fole Stadsplein 33
23/03 Workshop: Shake And Learn Shake and Break Molenstraat 44
23/03 Workshop auto wassen (Sam Vanwelkenhuyzen) Caradise Shopping 1 
24/03 EK kwalificatie: Cyprus - België Genkse Glorie Stadsplein 33
25/03 Whisky Tasting Raw Cut Stadsplein 33
26/03 Theedegustatie Tas-Tea Shopping 1 
27/03 Chess & game evening  Advintage Molenstraat 44
27/03 Mozasjiek Handmates Molenstraat 44
27/03 Wijndegustatie Wijnhuis Goyens Limburgs Genot Molenstraat 56
27/03 Workshop: Shake And Learn Shake and Break Molenstraat 44
28/03 Workshop beautiful hair en nails Fole Stadsplein 33
28/03 Afternoon tea Tas-Tea Shopping 1 
28/03 Brunch Limburgs Genot Molenstraat 56
29/03 Duo FIFA-toernooi Genkse Glorie Stadsplein 33
29/03 Event: Taste And Break Shake and Break Molenstraat 44
29/03 Film Noire Avond (The Children's List) Advintage Molenstraat 44
30/03 Final Day - Uitverkoopactie    
30/03 Event: Shake and Break Shake and Break Molenstraat 44
31/03 Uitzenden voetbal (Play off 1 wedstrijd) Genkse Glorie Stadsplein 33

 

Agenda onder voorbehoud. Meer informatie op Facebook.