Overslaan en naar de inhoud gaan

Pukkelpop 2021 2022

 

 

Wegens de afgelasting van Pukkelpop zal zullen wij onze activiteiten ook nog een jaartje moeten uitstellen. Maar uitstel is geen afstel: volgende editie moven wij nog meer minds, hearts and bodies.  Pukkelpop komt  iets later dan we allemaal hadden gehoopt terug van weggeweest en Hogeschool UCLL komt dan voor het 6de jaar als trotse partner mee.

 
All paca their tents back to PKP in 2022.  
Stay tuned en lees verder om al wat toekomstmuziek te horen.

 

Tijd om coronaproof uit je kot te komen en die knaldrang om te zetten in het groepsgevoel van al(pa)capella meezingen met een hele festivalweide. Ook naast de podia valt er heel wat te beleven: the home of the Moving Minds op verplaatsing is opnieuw de alpacastand

In de jaren voor de corona-alpacalypse brachten we al toppers mee zoals  "Het zeewier-menu”; “Solar Flower”; “Energy Floors”, etc …  Na een jaar zonder festivals brengen meer dan 70 studenten, onderzoekers en docenten opnieuw straffe, duurzame  projecten naar je toe!  Je zal op deze pagina geleidelijk aan meer en meer van onze projecten ontdekken. 

 

Pre-party: UCLL acties!

Voordat we onze headliners aan je voorstellen: wij willen je er écht graag bij. Vandaar nemen we een paar van jullie mee  - lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

alpaca my bags en ga naar pukkelpop

 

Houd onze socials in de maanden voor het festival goed in de gaten want wij nemen een aantal van jullie mee naar Pukkelpop! Van caption-challenges tot je beste herinneringen... tijd om ze boven te halen en wie weet voorziet UCLL het ticket voor jou en een vriend(in) naar keuze!

WIN VIA onze facebookpagina 

 

let me take a selfie

Ook iedere Pukkelpopdag zorgen wij voor PKP-stories en posts op onze social media kanalen - volledig in festivalsfeer!  Wil je wel eens zien hoe het er allemaal uitziet - voor én behind the scenes? Of je zelf misschien ergens in beeld komt bij sfeerbeelden? 

 volg mee via onze instagrampagina

Zelf een foto aan onze stand genomen? We delen ook graag een aantal van jouw beste stories!

 

Tag ons  (Facebook: @hogeschoolucll, Insta: @ucleuvenlimburg)  en gebruik de hashtag #movingminds of #alpacamytent

 

De nieuwkomers 

Je favoriete artiesten hebben er  nieuwe nummers bij - en wij ook! 

nog even wachten op onze headliners

... maar we geven wel al wat hints. Het roeiteam de UCLL-sharks is mét mascotte Alpaco present om jou naar de winst (en straffe gadgets) te leiden én  onze studenten  event- en projectmanagement zorgen voor je grand entrance. Want goed begonnen is halfweg de front row aan de main stage, toch? 

Houd deze pagina in de gaten voor updates !

De bisnummers

We want more? Deze bisnummers keren ook dit jaar terug!  Oftewel: anyway, here's alpacawall. ;)

Alpaca's on the move: tattoos

tattoo airbrush ucll pukkelpop

Wie het water opgaat heeft vaak tattoos om zijn of haar verhaal te vertellen. Als je deelneemt aan de roeiwedstrijd kan je je voor je opnieuw de mensenzee ingaat ook op onze  twee airbrush-artiesten rekenen.

Iets minder definitief dan een echte tattoo, maar je voelt je nooit alleen op de festivalweide met een alpaca op je arm of been én kan zeggen dat je een tattoo hebt laten zetten op Pukkelpop!  Plus: eindelijk een goed excuus voor #matchingtattoos?

#Alpacamytent is back

Alpacamytent back home

 

Oftewel: ‘Alpacamytent back home and I’ll take my otter shit too’!  Klaar om opnieuw op een plezante manier duurzamer te werk te gaan?  We schenken aandacht aan het afvalbeleid op Pukkelpop. 

 Ons doel: iedereen oproepen om hun tent op maandag mee terug naar huis te nemen. Daarnaast focussen we op afvalinzameling en -scheiding met behulp van onze recyclage-otter.  

 

Betrokken opleidingen: Marketing + Lerarenopleiding Secundair Onderwijs

Milk 'n Boobs bar

Milk 'n boobs

Van "Zonder deze faciliteiten had ik niet kunnen komen, toch niet voor een hele dag." tot "Ik had gezien dat ze hier  goei voorzieningen hadden."

We brengen ze opnieuw mee! Vorige editie kregen we meer dan 120  mama's over de vloer die in alle comfort  konden afkolven.  Goed voor 250 afkolvingen of 30 liter melk! 

De kindjes krijgen eten en de ouders kunnen gerust van de muziek genieten. Dankzij het Moving Lab draait onze Milk 'n Boobs bar op duurzame energie  
Betrokken opleiding: Vroedkunde