Overslaan en naar de inhoud gaan

Infodagen

Onze graduaatsopleidingen ‘Orthopedagogische begeleiding’ en ‘Maatschappelijk werk’ voorzien in een instapmoment in februari.

Denk je erover om in februari één van onze graduaatsopleidingen aan te vatten? Zit je nog met vragen? Sta je te popelen om onze campus al eens te verkennen en wat cursussen te doorbladeren?

Dan nodigen we je van harte uit op onze online  infosessie op  zaterdag 15 januari 2022.

In een infosessie kom je meer te weten over de opleiding op zich, welk profiel van studenten we zoeken, en in welk werkveld je terecht komt na het behalen van je diploma. Nadien heb je de kans om de vragen te stellen waar je nog mee zit.

Inschrijven voor onze infosessie kan via onderstaande link. Geef bij de opmerkingen duidelijk aan met hoeveel personen jullie aansluiten.
Weet je nog niet zeker welke opleiding het best bij je past, schrijf je gerust in voor beide. We zorgen ervoor dat je vlot van de ene infosessie naar de andere kan gaan.

 

Belangrijk! Belangrijk! Belangrijk!

Omwille van de verscherpte Coronamaatregelen zullen de infomomenten  online doorgaan. Iedereen die zich inschrijft zal per mail een link ontvangen voor de online meeting.

Heb je vragen of wens je bijkomende inlichtingen, dan kan je terecht bij Joelle.jordens [at] ucll.be (Graduaat in de orthopedagogische begeleiding) of nele.matthys [at] ucll.be (Graduaat maatschappelijk werk).

We kijken er naar uit je te ontmoeten.