Overslaan en naar de inhoud gaan
campus Diepenbeek

Campus Diepenbeek

U bent hier

Over campus Diepenbeek

Op de grootste campus van de UC Leuven-Limburg bevinden zich de gebouwen van Management, Technologie, Welzijn en Lerarenopleiding Secundair Onderwijs. Ook de studenten industrieel ingenieur van de KU Leuven – UHasselt vertoeven vaak op onze campus. In totaal goed voor 4 000 studenten. Op de campus kan je genieten van een centraal gelegen restaurant met een uitgebreid menu (van warm buffet tot salad bar) en een cafetaria. Verder op onze campus: twee mediatheken en het Stuvoor-huis.

Op dezelfde universitaire campus in Diepenbeek bevindt zich ook het gebouw van UCLL-QUADRI (Wetenschapspark 21) met o.a. kantoren van enkele  expertisecellen van UCLL. Er vinden ook heel wat navormingen plaats. 

Wat verderop  vind je ook het Onderzoekscentrum en het Technologiecentrum van UCLL en KU Leuven. 

Voorts zijn enkele faculteiten van de Universiteit Hasselt en de PXL gehuisvest op deze groene campus. Vandaar dat het geheel de “universitaire” campus heet.

De campus is vlot bereikbaar met de bus, ongeveer 5 min. vanuit Hasselt. Er zijn uitgebreide gratis parkeermogelijkheden voor je fiets of auto.

 

Contact

Algemene diensten

Campus Diepenbeek
Agoralaan, gebouw B bus 1
3590 Diepenbeek

Lerarenopleiding
011 180 400
E-mail: ler.diepenbeek@ucll.be

Management & Technologie
011 180 200 (Management)
011 180 300 (Technologie)
E-mail: managemententechnologielimburg@ucll.be

Welzijn (Orthopedagogie)
011 180 700
E-mail: welzijn.diepenbeek@ucll.be

Opgelet: Tijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen
 

campusplan

Download

 

Route