Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus Gasthuisberg

U bent hier

OVER CAMPUS Gasthuisberg

Deze Leuvense campus is gelegen op site Gasthuisberg. De keuze voor deze locatie was een heel bewuste. Gasthuisberg staat in binnen- en buitenland bekend om zijn expertise op gebied van gezondheidszorg en technologie. Door onze aanwezigheid op deze site willen we de goede samenwerking met het UZ Leuven en de Associatie KU Leuven nog verder versterken. Via deze onderlinge kruisbestuiving kunnen wij de kwaliteit van ons professioneel onderwijs, waar UC Leuven-Limburg om bekend staat, voortdurend verbeteren. 

Deze campus biedt de opleidingen Biomedische Laboratoriumtechnologie, Chemie, Mondzorg, Verpleegkunde, Voedings- en dieetkunde  en Vroedkunde  aan.

CONTACT

Campus Gasthuisberg
Herestraat 49
3000 Leuven
016 375 200

onthaal.gasthuisberg@ucll.be

Opgelet: Tijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen.

ROUTE

Uitgebreide wegbeschrijving.

Opgelet! Van 9 juli tot 3 september is het op- en afritcomplex 16 van de E314 (campus Gasthuisberg) volledig gesloten. De ringwerken rond de campus gaan dan een nieuwe fase in. 

Voor wie te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer komt heeft dit geen invloed. Ook met de wagen blijft de campus goed bereikbaar via de afritten 15 (Leuven), 17 (Winksele) en 18 (Herent). Voor de details over deze routes zie webpagina wegenwerken UZ Leuven of flyer

Plattegrond campus Gasthuisberg.

plan_ucll_-_campus_gasthuisberg.jpg

Je kan hieronder een gepersonaliseerde routebeschrijving genereren.