Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus Hertogstraat

U bent hier

OVER CAMPUS Hertogstraat

Op onze campus in Heverlee kun je de Lerarenopleiding Kleuter, Lager en Secundair Onderwijs en de Educatieve Graduaatsopleiding vinden. Ook de Banaba's Buitengewoon Onderwijs en Meertalig Onderwijs  en de postgraduaten van de Lerarenopleiding gaan door op deze campus.

De moderne campus heeft verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

Heel wat lessen van de lerarenopleiding vinden ook plaats in het aanpalende gebouw ‘Naamsesteenweg', dat op wandelafstand ligt van het hoofdgebouw. 

Neem hier alvast een virtueel kijkje op onze campus!

!!!  CORONAMAATREGELEN !!!
  We starten het nieuwe academiejaar in fase geel. 
Campus Hergtogstraat opent 'contactrijk' met een beperkte capaciteit en een mix van online en on campus lessen. Medewerkers en studenten zijn weer welkom voor geplande activiteiten (meer via intranet) en ook bezoekers kunnen weer op de campus terecht.

De meeste medewerkers werken van thuis uit en blijven bereikbaar via mail en telefoon.
Met dringende vragen kan u wel terecht bij onze onthaalmedewerkers via ler.heverlee [at] ucll.be of tijdens onderstaande openingsuren via 016 375 600. Volg de updates over Corona  van Hogeschool UCLL.
Bedankt voor uw begrip!

CONTACT

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178
3001 Heverlee

Lerarenopleiding
016 375 600
E-mail: ler.heverlee [at] ucll.be

Openingsuren onthaal
Van maandag t.e.m. vrijdag van 07.45 tot 17.00 uur

OpgeletTijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen.

Hoe bereik je de campus? Meer info over openbaar vervoer/parking

ROUTE