Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus Hertogstraat

U bent hier

OVER CAMPUS Hertogstraat

Op onze campus in Heverlee kan je de Lerarenopleiding Kleuter, Lager en Secundair Onderwijs en de Educatieve Graduaatopleiding vinden. Ook de Banaba's Buitengewoon Onderwijs en Meertalig Onderwijs  en de postgraduaten van de Lerarenopleiding  vinden plaats op deze campus.

De moderne campus heeft verschillende auditoria, praktijkgerichte leslokalen, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

Heel wat lessen van de lerarenopleiding vinden ook plaats in het karaktervolle gebouw ‘Naamsesteenweg', dat op wandelafstand  van het hoofdgebouw 'Hertogstraat' ligt. 

Neem hier alvast een virtueel kijkje op onze campus!

!!!  CORONAMAATREGELEN !!!
We zagen dit academiejaar al de kleuren van de regenboog. Vanaf 30 november is campus Hertogstraat beperkt open volgens code rood. Onderwijs gaat zo veel mogelijk online door. Er zijn wel labo's, practica en praktijksessies en lessen voor eerstejaars op de campus.  Je kan ook op afspraak naar het leercentrum.  Meer via intranet. De medewerkers werken grotendeels van thuis uit en blijven bereikbaar via mail en telefoon. Bezoekers kunnen jammer genoeg niet  terecht  op de campus.
Met (dringende) vragen kan je  wel terecht bij onze onthaalmedewerkers via ler.heverlee [at] ucll.be of tijdens onderstaande openingsuren via 016 375 600.

Volg de updates over Corona  van Hogeschool UCLL.
Bedankt voor je begrip!

CONTACT

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178
3001 Heverlee

Lerarenopleiding
016 375 600
E-mail: ler.heverlee [at] ucll.be

Openingsuren onthaal

Tijdens examen- en lesweken: van maandag t.e.m. vrijdag van 07.45 tot 17.00 uur.

Tijdens  vakanties gelden aangepaste openingsuren (van maandag t.e.m. vrijdag tussen 08.00 - 12.00 en 12.30 - 15.30 uur) of zijn de campus en het onthaal gesloten. Neem  contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen.

Hoe bereik je de campus? Meer info over openbaar vervoer/parking

ROUTE