Overslaan en naar de inhoud gaan

OVER CAMPUS Hertogstraat

Op onze campus in Heverlee kun je de Lerarenopleiding Kleuter, Lager en Secundair Onderwijs vinden. Ook de Banaba Buitengewoon Onderwijs en de postgraduaten van de Lerarenopleiding gaan door op deze campus.

De moderne campus heeft verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

Heel wat lessen van de lerarenopleiding vinden ook plaats in het aanpalende gebouw ‘Flos Campi’ aan de Naamsesteenweg, dat op wandelafstand ligt van het hoofdgebouw. 

CONTACT

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178
3001 Heverlee

Lerarenopleiding
016 375 600
E-mail: ler.heverlee@ucll.be

 

ROUTE

! Omleiding op zaterdag 18 februari 2017

Op de infodag van zaterdag 18 februari is de campus enkel toegankelijk via de Hertogstraat vanuit de Naamsesteenweg. De campus is niet bereikbaar via het industrieterrein en de kazerne omwille van Cyclocross Leuven.

De Lijn: bus 4, 5 en 6 rijden uitzonderlijk niet tot aan de campus. Neem bus 2 tot aan de halte Heverlee station of H. Hart Instituut Heverlee. Volg de pijlen naar Campus Hertgostraat (10 min. wandelen).