Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus Hertogstraat

U bent hier

OVER CAMPUS Hertogstraat

Op onze campus in Heverlee kun je de Lerarenopleiding Kleuter, Lager en Secundair Onderwijs en het Educatief Graduaat vinden. Ook de Banaba's Buitengewoon Onderwijs en Meertalig Onderwijs  en de postgraduaten van de Lerarenopleiding gaan door op deze campus.

De moderne campus heeft verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

Heel wat lessen van de lerarenopleiding vinden ook plaats in het aanpalende gebouw ‘Naamsesteenweg', dat op wandelafstand ligt van het hoofdgebouw. 

Alle activiteiten op campus Hertogstraat zijn stopgezet en de campus blijft tijdelijk gesloten door de maatregelen m.b.t. het Coronavirus, dit tot  18 mei 2020.
Onze lessen gaan maximaal digitaal door en de medewerkers werken van thuis uit en blijven bereikbaar (niet tijdens de Paasvakantie).
Met dringende vragen kan u terecht bij onze onthaaltelewerkers via 016 375 600 of ler.heverlee@ucll.be.
Volg de updates over Corona  van Hogeschool UCLL.

CONTACT

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178
3001 Heverlee

Lerarenopleiding
016 375 600
E-mail: ler.heverlee@ucll.be

Openingsuren onthaal
Van maandag t.e.m. vrijdag van 07.45 tot 17.00 uur.

OpgeletTijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen.

Hoe bereik je de campus? Meer info over openbaar vervoer/parking

ROUTE