Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus Hertogstraat

U bent hier

OVER CAMPUS Hertogstraat

Op onze campus in Heverlee kun je de Lerarenopleiding Kleuter, Lager en Secundair Onderwijs en de Educatieve Graduaatsopleiding vinden. Ook de Banaba's Buitengewoon Onderwijs en Meertalig Onderwijs  en de postgraduaten van de Lerarenopleiding gaan door op deze campus.

De moderne campus heeft verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek, een studentenrestaurant en tal van sportfaciliteiten. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus is gelegen naast het Meerdaalwoud, zodat sportieve ontspanning binnen of buiten perfect mogelijk is.

Heel wat lessen van de lerarenopleiding vinden ook plaats in het aanpalende gebouw ‘Naamsesteenweg', dat op wandelafstand ligt van het hoofdgebouw. 

Neem hier alvast een virtueel kijkje op onze campus!

!!!  CORONAMAATREGELEN !!!
  Vanaf 18 mei is campus Hergtogstraat beperkt en contactluw open. Medewerkers en studenten zijn weer welkom voor geplande activiteiten (meer via intranet). Onze lessen en examens gaan maximaal digitaal of contacluw door en de meeste medewerkers werken van thuis uit en blijven bereikbaar via mail en telefoon.
Bezoekers kunnen we jammer genoeg nog niet ontvangen (tot nader order). Met dringende vragen kan u wel terecht bij onze onthaalmedewerkers via ler.heverlee [at] ucll.be of tijdens onderstaande openingsuren via 016 375 600.
Volg de updates over Corona  van Hogeschool UCLL.
Bedankt voor uw begrip!

CONTACT

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178
3001 Heverlee

Lerarenopleiding
016 375 600
E-mail: ler.heverlee [at] ucll.be

Telefonische bereikbaarheid onthaal tijdens Coronamaatregelen
Van maandag t.e.m. vrijdag van 08.00 tot 12.00 en van 12.30 tot 15.30 uur

Telefonische bereikbaarheid onthaal in examenperiode juni  tijdens Coronamaatregelen
Van maandag t.e.m. vrijdag van 07.45 tot 17.00 uur

Openingsuren onthaal (tijdens normale lesperiode)
Van maandag t.e.m. vrijdag van 07.45 tot 17.00 uur

OpgeletTijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen. Tijdens de zomervakantie is de campus gesloten van 10 juli t.e.m. 9 augustus 2020 (collectief verlof). We helpen je graag weer verder vanaf 10 augustus.

Hoe bereik je de campus? Meer info over openbaar vervoer/parking

ROUTE