Overslaan en naar de inhoud gaan

OVER CAMPUS Proximus

Op Campus Proximus bevinden zich opleidingen van de programma's Management en Technologie.  Nog op deze campus zitten alle Leuvense algemene diensten van onze hogeschool.  

UC Leuven-Limburg streeft ernaar haar campussen in de onmiddellijke nabijheid van het bedrijfsleven te situeren om samenwerking op het vlak van onderwijs, onderzoek en dienstverlening te stimuleren. Door zich te nestelen in de schoot van een bedrijventerrein, hoopt de hogeschool ook het levenslang leren meer kansen te geven (o.m. door samenwerking met VDAB en Syntra, beide buren van Campus Proximus).

 

Openingsuren onthaal

CORONAMAATREGELEN
Van 31 oktober tot 11 november is er geen enkele activiteit op de campus toegelaten. Vanaf 12 november is campus Proximus beperkt geopend volgend fase rood. Onderwijs gaat maximaal digitaal door, enkel labo's, practica en praktijksessies kunnen nog on campus (beperkt).  
Bezoekers kunnen jammer genoeg niet  terecht  op de campus. Met (dringende) vragen kan je  elke werkdag tussen 9:00 en 16:00 terecht bij onze onthaalmedewerkers via onthaal.proximus [at] ucll.be  of  telefonisch op  016 375 300 of op 016/ 375 700.
Volg de  updates over Corona  van Hogeschool UCLL.

 

CONTACT

Adres
Geldenaaksebaan 335
3001 Heverlee

Telefoon
Onthaal UCLL 

  • diensten UCLL: 016 375 700
  • programma's Technologie en Management: 016 375 300

E-mail
Diensten en UCLL: leuven [at] ucll.be
Programma's Technologie en Management: mt.leuven [at] ucll.be

ROUTE