Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkeren 

STUDENTEN

De parking van campus Proximus is enkel toegankelijk met een parkingabonnement. Je kan het abonnement aanschaffen voor 50 euro. Zo ben je het ganse academiejaar zeker van een goede parkeerplaats. Alle auto's moeten 's avonds de parking verlaten.  Deze wordt namelijk na  het einde van de lessen om +/- 22u afgesloten.
Je kan eventueel ook vrij parkeren op de Grauwmeerparking.

Vanaf de start van het academiejaar, 21 september 2020, zal de bareel nog 2 weken vrij staan. Daarna blijft de bareel gesloten tot 17u30 en moet je je abonnement gebruiken. Na 17u30 gaat de bareel open en kan je er gratis parkeren. 

Het betaalde bedrag van het parkeerabonnement wordt enkel en alleen terugbetaald als je binnen de 2 weken na de start van de opleiding stopt met de opleiding.

Personeel

Personeel van UCLL kan gratis gebruik maken van de ondergrondse parking. Bij het binnen- en buitenrijden van de parking presenteer je je personeelskaart aan de kaartlezer om de slagboom te openen.

Bezoekers

Bezoekers kunnen hun wagen parkeren op de bezoekersparking (niveau 0).  Aan het onthaal kan je een jeton verkrijgen om buiten te rijden.

Opgelet:

 • Je mag niet parkeren bij Ekinops, of bij de bedrijven in de Interleuvenlaan en de Geldenaaksebaan.
 • Respecteer zeker het parkeerverbod aan de uitgang langs de Interleuvenlaan. Zo blijft het zicht voor de uitrijdende wagens vrij. 

RESTAURANT en drankautomaten

In het restaurant (D-blok, 1ste verdieping) vind je tijdens de lesweken warme maaltijden, broodjes, snacks en een saladbar. Tijdens de examens zijn er enkel broodjes en snacks te verkrijgen. In het restaurant kan je met je studentenkaart of met Bancontact betalen.

Openingsuren keuken:

 • Tijdens de lesweken: 9u - 14.30u
 • Tijdens de examens: 10u - 13u 
 • Tijdens de blok- en vakantieperiodes: gesloten

In het restaurant bevinden zich, naast microgolfovens en een Nespresso-automaat, ook automaten voor broodjes en kant-en-klare opwarmmaaltijden voor de avondstudenten.

Je vindt op verschillende plaatsen op de campus ook automaten voor water, en aan het restaurant ook voor frisdranken en snoep. Deze automaten zijn enkel te bedienen met een studentenkaart.

Drinken en eten is NIET toegestaan in klaslokalen, bib, werkruimtes, gangen en kantoren.

ROOKRUIMTES

De rookplekken bevinden zich aan de ingang van blok D en blok C. Het is niet de bedoeling dat er daarbuiten op de campus gerookt wordt.

De patio's op de 1e verdieping van de D-blok zijn dus geen rookplekken!

TRAPPEN EN LIFTEN

Studenten mogen de trappen gebruiken. Personeel, bezoekers en rolstoelgebruikers kunnen de liften gebruiken.

PRINTEN EN KOPIËREN

Je vindt op verschillende plaatsen in het gebouw print-, kopieer- en scanapparaten. Je kan deze enkel gebruiken met je studenten- of personeelskaart. Meer info vind je oa. hier terug. Of op het intranet onder 'Studeren aan UCLL' -> 'ICT' ->  'Kopiëren, printen, scannen'.

Bibliotheek

De bibliotheek bevindt zich op de 2de verdieping van de D-blok in lokaal D230. Meer  info en openingsuren vind je hier.

STUDENTENWERKRUIMTES

De studentenwerkruimte bevindt zich op de 2de verdieping van blok D in lokaal D220. Je vindt daar naast tafels, stoelen, stopcontacten en een printer-copier-scanner, ook een aantal cubicles waar je met verschillende studenten kan samenwerken. Daarnaast vind je op verschillende plaatsen op de campus nog tafels en stoelen om te werken, al dan niet in de buurt van een printer-copier-scanner.

De stille werkruimte bevindt zich in de bibliotheek. Deze werkruimtes zijn niet te reserveren. Zie lokaalreservatie voor de reserveerbare lokalen.

LAPTOPGEBRUIK EN WIFI

Op Campus Proximus vind je nergens een vaste pc. Alles gebeurt met de laptop, so bring your own device!

Studenten en personeel kunnen gebruik maken van het draadloze eduroam-netwerk, net als vele studenten en personeelsleden van andere onderwijsinstellingen. Meer info vind je hier

Als je bezoekers ontvangt (zonder eduroam), kan je een gastaccount vragen bij het onthaal. 

ICT-support

ICT-support is bereikbaar via support.leuven [at] ucll.be of 016 375 075 of tijdens de permanentie in lokaal D220, voor vragen over:

 1. Jouw login
 2. Eduroam
 3. VDI
 4. Intranet
 5. Toledo

PREVENTIE

 1. EHBO en AED aan het onthaal
 2. Vragen in verband met VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu): vgm [at] ucll.be
 3. Evacuatie: begeven naar de verzamelplaatsen (instructies volgen)

VRAGEN?

Kom dan snel even langs het onthaal! Je vindt het onthaal aan de ingang van de D-blok.

Telefonisch contacteren kan via 016/375 700 of 016/375 300 en elektronisch contacteren kan via mt [at] leuven.be (programma M&T) of via leuven [at] ucll.be (UCLL).