Overslaan en naar de inhoud gaan

 

cultuur

Doorheen het academiejaar worden er gratis of tegen een voordelig tarief allerlei leuke culturele activiteiten georganiseerd zoals een Vlaamse filmpremière, een uitstap naar een kerstmarkt of voordelig naar een musical. Ook kan je af en toe tickets winnen voor een voorstelling. Via Facebook, Intranet en de infoschermen op de campussen kan je op de hoogte blijven van ons cultuuraanbod.

Vergeet niet dat je op vertoon van je studentenkaart bij vele musea, bioscopen, concerten, tentoonstellingen, dansvoorstellingen, enz. een interessante korting krijgt!

EYCA-app

Wij werken samen met BILL (het jongerenmerk van Publiq, de specialist in vrije tijd). Via BILL kan je profiteren van de voordelen van EYCA, de European Youth Card Association. Het EYCA-logo wordt voorzien op elke studentenkaart en elk jaar krijg je een unieke, persoonlijke EYCA-code waarmee je gratis toegang krijgt tot alle voordelen via de EYCA-app. Je kan na registratie genieten van kortingen op een breed gamma aan culturele activiteiten in binnen- én buitenland. BILL sensibiliseert ook jongeren rond cultuur, zij promoten het cultuuraanbod en organiseren wedstrijden. Zeker de moeite waard!

cashback voor cultuur

Ga je naar een culturele voorstelling in het genre muziek, comedy, cabaret, dans of theater bij een cultuurhuis in Limburg of Diest, dan krijg je jouw cultuurticket(s) voor 50% terugbetaald tot max. 30 euro/academiejaar.

Meer info, de lijst met de cultuurhuizen en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze cashback is beschikbaar op het intranet van UCLL.