Overslaan en naar de inhoud gaan

KOM SLIM NAAR DE CAMPUS !

Wij motiveren onze studenten om slim naar de campus te komen d.m.v. het openbaar vervoer te gebruiken, te fietsen of te carpoolen. De parkeerplaatsen op de campussen zijn immers niet oneindig.

Studenten die gebruik maken van een openbaar vervoersabonnement van De Lijn en/of NMBS kunnen beloond worden met een gedeeltelijke terugbetaling. De aanvragen kunnen via het intranet ingediend worden van 1 maart t.e.m. 15 juni.

De meest ideale route naar je campus kan je makkelijk en snel plannen via onze campuspagina en met Google Maps.

 

Treinen en BUSsen

Kom je met de bus naar de campus, dan kan je een Buzzy Pazz of Omnipas aankopen bij De Lijn.

Zit je op kot of doe je enkel een bustraject vanaf het station naar de campus, dan is de campuspas het meest voordelig. Betaal € 20 voor de pas, eenmalige € 5 voor de MOBIB-kaart (indien je hierover nog niet beschikt) en reis het hele academiejaar onbeperkt tussen Hasselt-Diepenbeek en/of Diepenbeek-Genk. Deze campuspas(sen) kan je kopen via de voor- of herinschrijving. Wil je later een campuspas aankopen, stuur dan je gegevens door naar vervoer.limburg@ucll.be en vermeld welke campuspas(sen) jij wenst.

De NMBS heeft 2 voordelige tarieven voor studenten. Als kotstudent kan je best een ‘campus abonnement’ kopen. Indien je dagelijks pendelt, koop je best een ‘schoolabonnement’.

FIETSEN

Als student kan je gratis een studentenfiets huren. Je betaalt enkel een waarborg van € 70 en je bent vertrokken. In de verhuur - en herstellocaties van Fietspunt en VEDO kan je zowel je gehuurde als je eigen fiets laten herstellen aan studententarief. 

Na je inschrijving aan UCLL kan je online je fiets reserveren en afhalen in Genk, Hasselt of Diepenbeek.

Carpool

Wil jij graag al carpoolend naar de campus, als chauffeur of als passagier? Vraag de opties na bij jouw opleiding of stel je kandidaat via vervoer.limburg@ucll.be.