Overslaan en naar de inhoud gaan

TREIN EN BUS

Kom je als pendelstudent met de bus naar de campus,dan  koop je best een Buzzypazz of Omnipas van De Lijn aan. Als kotstudent is een campuspas Hasselt of campuspas Genk het voordeligst.

De NMBS heeft 2 voordelige tarieven voor studenten. Als kotstudent kan je best een ‘campus treinkaart’ kopen. Als je dagelijks pendelt, koop je best een ‘schooltreinkaart’.

Studenten die gebruik maken van een openbaar vervoersabonnement (De Lijn-NMBS) kunnen  gedeeltelijke terugbetaling krijgen.

De meest ideale route naar je campus kan je gemakkelijk en snel plannen via onze campuspagina.

Nieuw

Koop een campuspas voor 20 euro en reis het hele academiejaar onbeperkt tussen Hasselt-Diepenbeek of Diepenbeek-Genk.  De campuspas kan je kopen op de centrale inschrijvingen en in het Stuvohuis. Maak de voordeligste keuze voor jouw traject, een buzzy pass of een campuspas Hasselt en/of een campuspas Genk.

FIETSEN

Als student kan je gratis een studentenfiets huren. Je betaalt enkel een waarborg van € 70 betalen en je bent vertrokken.

In de verhuur - en herstellocaties van Fietspunt en VEDO kan je zowel je gehuurde als je eigen fiets laten herstellen aan studententarief.

Na je inschrijving aan UCLL kan je online je fiets reserveren en afhalen in Genk, Hasselt of Diepenbeek.

De meest ideale route naar je campus kan je gemakkelijk en snel plannen via onze campuspagina.

Carpool

Wil jij graag al carpoolend naar de campus, als chauffeur of als passagier? Stel je kandidaat via campuslimburg.carpool.be of download de carpool app op je smartphone!