Overslaan en naar de inhoud gaan

Er worden heel wat events & wedstrijden georganiseerd waarin je business idee onder begeleiding kan laten uitgroeien tot een goed doordacht businessplan. Je kan bovendien rekenen op heel wat professioneel advies, je bouwt je netwerk verder uit én maakt bovendien ook nog kans op mooie prijzen. Hieronder geven we je alvast een kort overzicht.

Vlajo StartAcademy: Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee. DOEN staat centraal tijdens Start Academy. Je duikt de markt in om te ontdekken welk potentieel in jouw idee zit. Hierbij word je begeleid door een persoonlijke coach en een reeks van experts. De prijzenpot bestaat uit een geldprijs tot € 1.500 en tot €15.000 aan consultancy uren van een aantal partners.

Inschrijven kan tot 15 feb 2021 - Grote finale op 27  april  2021.
Meer info : www.start-academy.be

Vlajo Innovatiekamp is een 24 uren brainstorm voor studenten hoger onderwijs die elkaar vooraf niet kennen. De teams krijgen de opdracht voor een bepaald probleem een creatieve-innovatieve oplossing te bedenken en uit te werken. Tussendoor krijg je advies van deskundigen. Je stelt samen een businessplan op en presenteren het idee voor een jury. Die jury selecteert aan het eind van het boeiend parcours de beste ideeën.
https://www.vlajo.org/programmas/innovatiekampen/voor-creatieve-denkers

Vlajo SBP wedstrijd : Van zodra je Vlajo SBP zijn diensten en/of producten werkelijk aan de markt heeft getoetst of je hebt een prototype gemaakt, dan neem je deel aan de wedstrijd 'Dé Vlajo SBP van het Jaar'.  
https://www.vlajo.org/programmas/small-business-project/wedstrijd

VOKA Bryo Stand up : Wil je graag starten met ondernemen, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar validatie, begeleiding en een netwerk? Bryo staat in zowel voor begeleiding in groep als individueel. Je eindigt het traject met een financieel plan en een pitch voor een externe jury.
 

KBC Start-it : Start-up accelerator, inschrijven via : http://startit.be/

Rotary wedstrijd: ondersteuning SBP teams met bijhorende wedstrijd.
Meer info : http://www.rotaryleuven.be/sbp/index.html