Overslaan en naar de inhoud gaan

praktische info

“Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen” kan je als een postgraduaat volgen.  Het omvat 33 sessies met een totaal van 20 studiepunten.
In principe wordt deze opleiding in zijn geheel gevolgd.
Wat de studiebelasting betreft komt 1 studiepunt overeen met een investering van ongeveer 20 à 25 uur (les volgen, voorbereiden werkcollege, literatuurstudie, het schrijven van een paper, …).

locatie en data

Dit postgraduaat start midden september en loopt tot half juni. De sessies vinden plaats te Diepenbeek.

Je start met een woensdaggroep (sessies van 17u30 tot 21 uur) en bij voldoende interesse gaat er een volgende groep van start. 

Check vooraf alle data want in het programma zitten soms volledige dagen met (buitenlandse) sprekers die op een andere weekdag dan de gebruikelijke woensdag kunnen plaatsvinden. 

Je vindt alle data voor academiejaar 2021-2022 hier:

diploma

Je kan een certificaat “Oplossingsgericht begeleiding en hulpverlenen” behalen  door dit  postgraduaat te volgen, na een behaalde positieve evaluatie voor elke module.
Deelnemers kunnen nadat ze hun certificaat voorleggen instappen in het tweede jaar van de 4-jarige therapieopleiding bij Korzysbki te Brugge.

kostprijs

In de prijs zijn alle avonden, syllabus en buitenlandse gastsprekers begrepen.
We zijn erkend voor de KMO portefeuille waar je om een tussenkomst kan vragen.

educatief verlof

Momenteel hebben we een nieuwe aanvraag lopen om een erkenning te verkrijgen. We kunnen hier echter geen zekerheid rond bieden.

voor deelnemers uit nederland

Accreditatie voor dit postgraduaat is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
Het accreditatienummer / ID nummer: SKJ206267
Geaccrediteerde punten - Totaal: 210.50