Overslaan en naar de inhoud gaan

Instapcursus

U bent hier

instapcursus chemie, biochemie en celbiologie

Voor  bachelor Verpleegkunde, Vroedkunde, Biomedische laboratoriumtechnologie, Voedings- en dieetkunde en Mondzorg.

De stap naar hoger onderwijs is een grote stap. Soms kies je voor een opleiding waar je vooropleiding niet helemaal op aansluit. Twijfel je of je in het secundair onderwijs voldoende lesuren wetenschappen volgde, of heb je gewoon nood aan een opfrissing van de geziene leerstof? Een goede voorbereiding verhoogt je zelfvertrouwen en zorgt voor een vlotte overgang naar het hoger onderwijs. 
Daarom kan je in de tweede week van september 2018  een instapcursus chemie, biochemie en celbiologie volgen. 
Mooi meegenomen is dat je tijdens deze introductielessen al kennismaakt met je studiegenoten, de campus, enkele lectoren en het studentenleven.

Datum

De instapcursus zal doorgaan op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 september 2019. Je wordt op 10 september om 8u30 verwacht in Aula 005 voor een onthaalmoment. Hieronder kan je een planning vinden van op welke uren er cursussen doorgaan:

  • Dinsdag: 8u30 - 16u30 (onthaalmoment in Auditorium 005 om 8u30)
  • Woensdag: 8u30 - 12u30
  • Donderdag: 8u30 - 16u30

Inschrijven voor de instapcursus kan helaas niet meer. Alvast bedankt voor  de interesse en veel succes met het nieuwe academiejaar!

Locatie 

UCLL, campus Gasthuisberg
Herestraat 49 • 3000 Leuven

De cursus is niet verplicht maar sterk aanbevolen en wordt  gratis aangeboden. Je hoeft geen cursusmateriaal voor deze instapcursus aan te kopen.