Overslaan en naar de inhoud gaan

Instapcursus

U bent hier

instapcursus chemie, biochemie en celbiologie

Voor  bachelor Verpleegkunde, Vroedkunde,  Voedings- en dieetkunde en Mondzorg.

De stap naar hoger onderwijs is een grote stap. Soms kies je voor een opleiding waar je vooropleiding niet helemaal op aansluit. Twijfel je of je in het secundair onderwijs voldoende lesuren wetenschappen volgde, of heb je gewoon nood aan een opfrissing van de geziene leerstof? Een goede voorbereiding verhoogt je zelfvertrouwen en zorgt voor een vlotte overgang naar het hoger onderwijs. 

Daarom kan je in de derde week van september 2020 een instapcursus chemie, biochemie en celbiologie volgen.  Mooi meegenomen is dat je tijdens deze introductielessen al kennismaakt met je studiegenoten, de campus, enkele lectoren en het studentenleven.

Datum & Locatie

De instapcursus zal doorgaan op Campus Gasthuisberg. Je wordt verwacht op:

  • 14, 15 en 16 september 2020
  • Telkens van 9u tot 12u

De cursus is niet verplicht maar sterk aanbevolen en wordt  gratis aangeboden. Je hoeft geen cursusmateriaal voor deze instapcursus aan te kopen. 

maatregelen ivm corona

Er zullen gepaste maatregelen genomen worden om de instapcursus veilig te kunnen laten doorgaan voor alle deelnemers. Hier zijn de belangrijkste zaken die je moet weten:

  • Neem altijd een mondmasker mee en draag het vanaf het moment dat je de campus betreedt
  • Het deelnemerssaantal wordt beperkt op 50 inschrijvingen
  • Iedereen zal in het leslokaal op voldoende afstand van elkaar zitten

Instapcursus volzet? Geen probleem!

Wegens Covid-19 kunnen we dit jaar helaas slechts een beperkt aantal van jullie toelaten op de instapcursus. De gezondheidstoestand en veiligheid van onze studenten dragen we hoog in het vaandel en we moeten dan ook de nodige maatregelen nemen om de instapcursus zonder risico's te laten plaatsvinden.

MAAR, opdat iedereen toch de kans krijgt de materie van de instapcursus te verwerken komt er een Toledo Community waarop al het cursusmateriaal, opnames van de lessen, etc. die behoren tot de instapcursus te vinden zijn. Zo kan je toch nog de materie op eigen tempo verwerken. Hoe dit precies werkt lichten we binnenkort toe!

Instapcursus volzet? Krijg toegang tot de lesbestanden en -opnames