Accountancy-Fiscaliteit studeren in Leuven | UCLL

Keuzemodules

De opleiding Accountancy-Fiscaliteit start met een algemene basis zodat je volledig klaar bent voor een specialisatie in de vorm van een keuzemodule. Zo geef jij je eigen toekomst vorm!

Stages en projecten

Tussen de theorie en de praktijk is er een groot verschil. Niets is beter dan in de dagelijkse praktijk te staan en daar toe te passen wat je geleerd hebt. Door in projecten echte bedrijfsproblemen te gebruiken en door  een bedrijfsstage te doorlopen, bereid je je optimaal voor op de arbeidsmarkt.

Studieprogramma Accountancy-Fiscaliteit

Lessentabel campus Proximus, Heverlee

Ontdek het studieprogramma voor Campus Proximus in de programmagids. 

Opleidingsfase 1 Openvouwen
Opleidingsfase 2 Openvouwen
Opleidingsfase 3 Openvouwen

Overschakelen van een andere richting?

Heb je eerst iets anders gestudeerd of uitgeprobeerd? Het is soms wat zoeken naar welke opleiding jou op het lijf geschreven is.

Stuur een e-mail naar de opleidingsverantwoordelijke  Carline Vuylsteke  (carline.vuylsteke@ucll.be) en ontdek of deze studie bij jou past. We helpen je ook graag verder met vragen over vrijstellingen. Welkom bij de Moving Minds!

Vrijstellingen

Vragen over vrijstellingen?  Neem contact op met een van onze studietrajectcoaches. Om je snel op weg te kunnen helpen, kies je voor de letter die overeenkomt met de eerste letter van je achternaam:

Accountancy-Fiscaliteit, iets voor jou?

Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
Carline Vuylsteke
Opleidingsverantwoordelijke Accountancy-Fiscaliteit - regio Leuven
Eva Vanspauwen
Opleidingsverantwoordelijke Accountancy-Fiscaliteit - regio Limburg