Internationaal op jouw maat en tempo

Niet alleen zal je lessen volgen en projecten uitwerken samen met internationale studenten, je zal ook deelnemen aan een internationale week op verplaatsing.

Je kan er bovendien nog zelf voor kiezen om een semester in het buitenland te studeren of een buitenlandse stage te doorlopen. 

Internationale week Barcelona

Onder begeleiding van je lectoren werk je samen met studenten van een andere nationaliteit aan een real life business case rond short sea shipping. Je wordt in het Engels onderwezen en begeleid door de Escola Europea voor Intermodal transport.

Je bestudeert niet enkel de data maar ervaart ook het transport zelf door mee te gaan op een RoPax van Barcelona naar Italië en terug.

Dit geeft je de kans kennis op te doen van het havengebeuren en maritiem transport en je expertise te delen in een internationaal gezelschap.

Gastdocenten uit het buitenland

UCLL organiseert samen met hun internationale partners uit Europa maar ook van andere continenten jaarlijks een International Staff Week, online en on campus of een hybride vorm.

Er zijn gastlessen, open webinars, study fairs, ... die een open blik geven op de internationale mogelijkheden voor de studenten!

Internationale studenten op de campus

Op de campus ontmoet je studenten van de Engelstalige opleidingen en ook heel wat Erasmus studenten.

Exchange programmes

Een exchange programme is een drie tot zes maanden durende studie of stage in het buitenland. Een deel van je opleiding gebeurt dus in het buitenland, bv. via het Erasmusprogramma.

Summer schools

UCLL biedt verschillende summerschools aan: zowel binnen management als transdisciplinair. Ook summerschools van onze internationale partners worden via UCLL aangeboden!

Supply Chain Management, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Bert De Roo
Opleidingsverantwoordelijke Supply Chain Management