UCLL Continue - Onderwijs & Leren | UCLL
UCLL Continue
UCLL Continue

UCLL Continue - Onderwijs &
Leren is...

  • Hét startpunt voor jouw vervolgopleiding(en) in of naar het onderwijs.
  • Hét oriëntatiepunt voor (verder)studeren en professionaliseren als onderwijsmaker.
  • Dé verzamelplek van alle trajecten om leraar te worden na een andere studie of werkervaring, of om verder te studeren als leraar: van navormingen en postgraduaten tot bachelor-na-bachelors en verkorte trajecten.

Ben je op zoek naar persoonlijk leeradvies of leerloopbaanbegeleiding voor het onderwijs?


Contacteer ons!
 

Droom je ervan om leraar te worden na eerdere werkervaringen? Of wil je een nog betere leraar worden en je kennis en vaardigheden verdiepen of verbreden? Wij nemen met jou de volgende stappen:

Stap 1: een intentiegesprek

We verkennen jouw kwaliteiten, jouw ervaringen, jouw persoonlijkheid. We kijken naar wat jij te bieden hebt, en naar wat jij wil bereiken. Het is geen intakegesprek. Wel een ontdekkingsreis naar wat je wil leren. Plan je gesprek hier.

Stap 2: een uniek leertraject

We zoeken vanuit jouw wensen, jouw beginsituatie en je eigenheid samen naar welke vorming jij nog nodig hebt. We kijken naar wat voor jou een passend traject is binnen ons aanbod om te starten in het onderwijs of verder te professionaliseren.

Stap 3: een persoonlijke begeleiding

Wij engageren ons om je maximaal te begeleiden en te ondersteunen onderweg. Elke coach werkt slechts met een beperkt aantal studenten. Dit is de bekende UCLL-begeleiding voor jouw ontwikkeling.

Een continuüm aan opleidings- en leermogelijkheden

Hier vind je alle trajecten van UCLL Continue - Onderwijs & Leren, het centrum voor onderwijsopleidingen en levenslang leren.

Postgraduaten

Leraar worden na een diploma secundair onderwijs of na een bachelor- of masterdiploma.

 

Leraar worden

Continue

Nascholingen en specialisaties voor leraren, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, leerondersteuners, directies, ...

 

Nascholingen en specialisaties

Contacteer ons

Aan welke opleiding denk je?
Waar wil je studeren?
UCLL Continue

Meer keuze?

UCLL maakt deel uit van het Continue-netwerk van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1.000 vervolgopleidingen op 23 campussen in Vlaanderen en Brussel. Continue is het grootste online platform voor levenslang leren, voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of wil omscholen.