Pop-up stores: Limburg | UCLL

Op zoek naar een cadeautje of wil je net mooie interieur-items en plantjes om het thuis wat gezelliger te maken in de koude dagen? Misschien droom je graag al weg naar de zomer met een uniek drankje om mee op het nieuwe jaar te klinken - of gezonde proteïnevoeding om die voornemens sterk aan te houden? Onze studenten hebben wat je zoekt!

De 8 Limburgse Pop-Ups

Wat het ook is: onze studenten KMO & Ondernemen brengen je graag een stapje dichterbij jouw eindejaarswens. Ontdek hun 8 pop-up stores hier! Momenteel enkel online te bestellen maar in februari kan je ook IRL shoppen. Stay tuned!

Studio Bloom

keramiek en matcha

Ontdek Studio Bloom, een betoverende pop-up studio, waar creativiteit tot bloei komt. Geniet van unieke keramiek- en glazuurworkshops, waar je jouw artistieke expressie de vrije loop kunt laten. Schilder of creëer je eigen meesterwerk in een inspirerende omgeving.

Ontdek daarnaast de rustgevende wereld van matcha, een gezond en smaakvol alternatief voor koffie. Daarnaast zijn dé trending accesoires van matcha en keramiek ook verkrijgbaar bij ons. Studio Bloom is de perfecte plek om samen te komen, te creëren en te genieten van keramiek en heerlijke drankjes. 

Apéro’clock 

Wijn en apertiefsnacks

Op zoek naar een aperitiefbox gevuld met alle benodigdheden voor een fantastisch gezellige aperitiefavond? Door een bijzonder kritische selectie van producten werken wij samen met de meest kwalitatieve partners, voor jouw optimale apéro-ervaring!

Onze opties zijn ruim, van kleine tot grote boxen met een uitgebreide selectie aan wijnen.  Als je op zoek bent naar een unieke box om alleen of samen van te genieten, bekijk dan zeker eens ons assortiment! 

Beeleaf

Honing en thee

Beeleaf heeft één gezamenlijke missie: het delen van de prachtige wereld van lokale honing en thee met jou, inclusief heel wat schoonheid en diversiteit. Tegelijkertijd ondersteunen we zo samen duurzaamheid en gemeenschapsondersteuning. 

Elk van ons brengt unieke vaardigheden en perspectieven mee: van het selecteren van hoogwaardige lokale honing en thee tot het creëren van een boeiende online winkelervaring, we werken samen om jou te verrassen en te inspireren.

Mazeru Cocktails

Mock- en cocktails 

Mazeru Cocktails, jouw toegang tot hoogwaardige cocktail- en mocktailboxen, biedt nu ook een betoverende ervaring in onze fysieke pop-up winkel. Ontdek zorgvuldig samengestelde ingrediënten, professionele recepten en laat je inspireren door de kunst van het mixen.

Niet alleen voor thuis, maar ook voor spontane ontmoetingen in onze pop-up. Kwaliteit en gemak komen samen voor de perfecte drankervaring, waar je ook bent. Bezoek de Mazeru Cocktails pop-up en geef elke gelegenheid een smaakvolle twist. 

 

Nordic Touch

Interieuritems

Duik in de relaxte vibes van Scandinavisch wonen! Ontdek op onze site unieke interieurspullen, van trendy potjes tot stijlvolle vazen, om je huis een stuk gezelliger te maken. Creëer een rustgevende sfeer met subtiele accenten die de Scandinavische stijl omarmen.

Laat je inspireren door de relaxte esthetiek en geef je huis die warme, Scandinavische touch. Kijk rond en breng de rust in je huis!

Pet-up

Voeding voor huisdieren

Stap binnen in de betoverende pop-upwereld, waar liefde voor huisdieren centraal staat. Ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige katten- en hondenvoeding. Elk product weerspiegelt onze passie voor gezonde en gelukkige huisdieren.

Laat je inspireren door de warme sfeer, deskundig advies en de liefdevolle aandacht voor detail. Samen creëren we een plek waar jouw huisdieren zich thuis voelen en hun welzijn voorop staat. 

Second Home

decoratie en interieur

Ontdek een bijzondere selectie decoratie en interieurproducten die jouw huis omvormen tot een échte thuis. Neem plaats, geniet van een heerlijk kopje koffie en dompel jezelf onder in de mogelijkheden om je huis nog aangenamer te maken. 

Vind hier jouw persoonlijke stijl en geef elke hoek van je huis een vleugje uniekheid met onze diverse selectie. 

UpLife

holistische producten en voeding

Welkom bij UpLife de winkel die jou wil ondersteunen naar een betere en gezondere levensstijl en toekomst!

Dankzij ons breed aanbod aan producten kunnen wij u helpen met problemen zoals stress, een slechte nachtrust, een slecht eetpatroon en zoveel meer. Neem een kijkje op onze website of vraag advies aan 1 van onze gemotiveerde werknemers. 

Behind the scenes

Benieuwd naar de teams achter deze inspirerende webshops? 

Kijk binnen in jouw nieuwe shoplocatie

Binnenkijken in de Hasseltse locatie?  Het kan! Kijk mee naar hoe de avondopening verliep en krijg een inside view nog voor je langskomt. Clip door Pop-Up student van Mazero én freelance videograaf, Jorre Gielen

Onze studententeams

Onze laatstejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen zijn de drijvende kracht achter hun eigen pop-ups. 

Van concept tot échte winkels organiseren deze teams al het nodige, met ondersteuning van hun coaches. Tijdens dit project doen ze belangrijke ondernemerservaring op en ontplooien ze zich verder als echte Moving Minds. 

Goede doel

Elk jaar kiezen onze studenten zelf waar de winst van hun pop-ups heen zal gaan. Ook dit jaar kiezen ze zelf het goede doel.

BNI Foundation Belgium is het goede doel dat nog meer goed werk kan verrichten en fondsen krijgt via onze studenten. The BNI Foundation helpt om omstandigheden te verbeteren voor kinderen in financieel instabiele (thuis)situaties die hun educatieve kansen verlagen. Ze steunen initiatieven die middelen overdragen aan lesgevers en organisaties die de kansen voor die kinderen verhoogt, zodat hun succes ook makkelijker te bereiken wordt. Ze doen dit door of barrières te verwijderen of door aanmoedigingsprogramma's voor die doelgroep die studiekansen verbeteren

Ze investeren tijd, verzamelde fondsen en talent om educatie te boosten waar ze kunnen, onder meer door hun Business Voices™ initiatief (waar de studenten KMO aan bijdragen) en hun Givers Gain® Grant Programma.