Jouw verwenmoment of topcadeau!

Je vindt via onderstaande webshops opnieuw topproducten brought to you by onze studenten KMO & Ondernemen! De studenten triggeren jouw goede smaak in elke betekenis van het woord via lekkere snacks en drinken (van non-alcoholisch tot topwijnen) tot heel wat kunst- en decoratie-items. Misschien droom je zelfs met hen mee weg naar the American Dream of ga je voor een boswandeling via de producten van Lumberjack?

Dit jaar gaat de winst naar goede doelen Menno's droom en het Natuurhulpcentrum. Zin om de producten fysiek te ontdekken?  Vanaf 17 februari tot 4 maart (+ shoppingszondag 5 maart met aangepaste uren) zijn deze 7 shops ook open op twee fysieke locaties:

 • Quartier Bleu, Gelatineboulevard, 3500 Hasselt (tegenover H&M)
 • TT-wijk, Sint-Jozefstraat 10, 3500 Hasselt

Ontdek de 7 Limburgse Pop-ups

Live

Je kan onze pop-ups vanaf 17 februari live vinden op deze 2 Hasseltse toplocaties! Openingsuren: maandag tot en met zaterdag en telkens van 10u tot 18u. Tot binnenkort?

Quartier Bleu

Gelatineboulevard
3500 Hasselt (tegenover H&M)

TT-wijk

Sint-Jozefstraat 10
3500 Hasselt

En online

Lumberjack staat voor duurzame creaties voor jong en oud in houthakkersthema.

Lumberjack

Lumberjack biedt je een uitgebreid aanbod aan van duurzame en ecologische creaties. Houtproducten en gerelateerde artikelen voor jong en oud.

Dit doen we in het thema van het houthakkersverhaal. Ontdek ons uniek aanbod van decoratie, planten, zelfgemaakte houtproducten en veel meer!  Ervaar het leven van de houthakker zoals nooit eerder.

Commercio Di Vino zorgt voor gezellig tafelen met kwaliteitsvolle en exclusieve wijnen.

Commercio Di Vino

Commercio Di Vino denkt over landgrenzen heen. Naast onze trotse Limburgse wijnen bieden wij ook exclusieve wijnen aan uit andere toplocaties zoals Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal!

Twijfel je of een desbetreffende wijn wel bij een gerecht past? Dan helpen wij jou graag verder via onze foodpairing. Een pakket voor het eindejaar of een flesje wijn voor een gezellig avondje, wij bieden het allemaal aan. Gezellig tafelen begint bij ons!

L'artiste Inconnu toont ons prachtige exclusieve kunst van lokale kunstenaars.

L'artiste inconnu

Wij zijn L'artiste inconnu, een pop-up store uit en van Limburg. Het is ons opgevallen dat vele Limburgers vaak buiten ons woongebied gaan zoeken voor kunst. Dit is helemaal niet nodig. Wij bieden jullie prachtige exclusieve kunst aan.

Het doel van onze pop-up is om onbekende Limburgse kunstenaars in de kijker te zetten. Op deze manier krijgen zij een extra duwtje in de rug én leren wij de echte Limburgse talenten kennen. Kom zeker eens langs voor aangename ervaring en ontdek de prachtigste werken.

The American Dream brengt een stukje Amerika dichter bij huis met snacks, kleding & accessoires.

The American Dream

The American Dream brengt Amerikaanse trends dichter bij uw thuis en dit op een duurzame manier. Dit kan variëren van snacks & snoep tot accesoires & kleding. Op deze manier willen wij de Amerikaanse cultuur introduceren in België & spelen wij in op de hedendaagse trends die op sociale media aanwezig zijn.

Local Senses biedt een totaalbelevenis met Limburgse producten om al jouw zintuigen te prikkelen.

Local Senses

Bij Local Senses creëren wij een totaalbelevenis door al jouw zintuigen te stimulerenZo prikkelen wij jouw smaak met één van onze verfrissende gins. Onze juwelen voelen als een streling op de huid, maar springen zeker en vast ook in het oog.

Naast de juwelen zullen onze unieke kunstwerken jouw zicht ook zeker niet ontgaan. Het gehoor wordt geprikkeld door sfeervolle muziek op vinylplaten en het reukorgaan wordt verwend met een gezellige geurkaars. Om ons verhaal nog persoonlijker te maken, gaan we voor Limburgse lokale producten. Dus "trust your senses" en ontdek onze producten.

Unico biedt een ruim cadeau assortiment voor jong en oud: 100% lokaal en handgemaakt.

Unico

Unico is een pop-up opgericht door vijf studenten KMO & Ondernemen van UCLL die een passie hebben voor de lokale economie. Je kan er terecht voor cadeaus met een uniek verhaal voor zowel groot als klein.

Alle producten worden handgemaakt door lokale leveranciers om ze extra in de spotlights te zetten. De producten bij Unico zijn uiteenlopend: keramiek, kaarsen met edelstenen, babyspullen, bier en stroop. Het is er allemaal!

Sweet Therapy maakt iedereen blij met iets zoets, iets zuurs, iets suikers-gelatinevrij,…

Sweet Therapy

Sweet Therapy speelt in op het nostalgische gevoel van de snoepwinkel. Voor het interieur en de verpakking trekken we de kaart van het doktersthema met medicijnpotjes, doktersbriefjes, snoepdoosjes met een boodschap zoals 'opkikkertje' of 'veel beterschap', maar ook ‘bedankt’ of ‘succes’…

Jouw snoep naar keuze in een doosje met een gepaste boodschap voor iedere gelegenheid? Naast traditioneel zoet of zuur, zit er ook suiker- en gelatinevrije snoep in het assortiment.

Events

 • Zaterdag 25 februari - voormiddag - markt Maasmechelen
  Sweet Therapy 
 • Dinsdag 28 februari - voormiddag - markt Lanaken
  Sweet Therapy 
 • Woensdag 1 maart - 19u00 - Quartier Bleu
  Sweet Therapy - workshop snoeptaarten maken (inschrijven verplicht)
 • Vrijdag 3 maart - 12u00 tot 17u00 -  kringloopwinkel te Bree
  The American Dream - workshop zelfgemaakte ringen
 • Vrijdag 3 maart - 18u-22u - beide pop-up locaties
  Alle pop-ups - Afterwork shopping 
 • Zaterdag 4 maart - 8u00-13u00 - markt Maasmechelen
  Sweet Therapy
  Commercio di Vino 

Onze goede doelen

Elk jaar kiezen onze studenten zelf waar de winst van hun pop-ups heen zal gaan. Ook dit jaar kozen ze 'hun' goede doelen. Ontdek de helden voor wie zij het doen.

Menno's Droom
Menno's droom

Menno's Droom vzw onderneemt initiatieven ten voordele van kinderen met kanker en hun familie. De organisatie biedt een onvergetelijke verwenvakantie aan gezinnen met een kind met kanker. 

Voor kinderen die even aan iets anders willen denken dan hun "ziek zijn".  Voor gezinnen die samen even alles willen vergeten en vooral... ontspannen. 

Natuuurhulpcentrum

Het Natuurhulpcentrum is dag en nacht in de weer voor dieren. Het is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende wilde dieren. Zowel inheemse als exotische dieren worden omringd met de beste zorgen.

Ze proberen ook mensen milieubewuster te maken via educatie en acties ten voordele van de natuur: rondleidingen, opendeurdagen, stagairs inschakelen en nog veel meer.

Onze studententeams

Onze laatstejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen zijn de drijvende kracht achter hun eigen pop-ups. 

Van concept tot échte winkels organiseren deze teams al het nodige, met ondersteuning van hun coaches. Tijdens dit project doen ze belangrijke ondernemerservaring op en ontplooien ze zich verder als echte Moving Minds.