Dit jaar laten onze Limburgse studenten van Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen jou al in deze wintermaanden kennismaken met hun pop-upstores! Je vindt er dé  originele producten om een bubbel- of niet bubbellid cadeau te doen. Of je mag jezelf ook belonen voor de tijd dat je nu al in je kot doorbrengt?

Het beste is dat je er niet eens voor uit dat kot hoeft: je kan er gewoon binnenwandelen van aan je thuisbureau, luie zetel of keukentafel! Voor de eerste keer krijgt elk van onderstaande pop-upstores ook een webshop. 

Zie je de producten toch liever live? Maak er een corona-vrij uitje van en bezoek coronaproof een van hun vlinderlocaties op een markt of shop-in-shop. Scroll door voor een up-to-date lijst van de locaties waar de pop-ups heen zullen gaan.

Inspiratie nodig? Kijk eens bij onze inspiratiezoeker onderaan deze pagina: onze studenten hebben voor ieder wat wils!

Betterbath

Ecologische badkamerartikelen

Better Bath biedt duurzame, plasticvrije alternatieven voor in jouw badkamer die beter zijn voor jezelf én voor de planeet. Waar mag je dan zoal aan denken? Zachte katoenen handdoeken en fantastisch ruikende zepen zoals body- shampoo- conditioner- bars zorgen voor jouw verwenmomenten!

Dékado

 

Geschenken van natuurlijke grondstoffen

We willen samen met jou  de wereld een beetje groener maken op een eenvoudige manier.

Ecologisch door het leven gaan hoeft helemaal niet duur, moeilijk of saai  te zijn. Je vindt bij ons gadgets en geschenken  uit natuurlijk grondstoffen (bamboe en hout) die  duurzaam, mooi en van erg goede kwaliteit zijn!

Clothive

 

Lokale kledingmerken onder één dak.

Je vindt bij ons kledingmerken van lokale makelij en exclusieve producten onder één dak! Shop lokaal en ondersteun deze kledingmerken, terwijl je ook het goede doel steunt. 

De Kruidentuin

Gezonde natuurlijke voeding en geschenkmanden, voor iedereen met of zonder intoleranties

Wij gaan jullie de komende 3 maanden online voorzien van bio- en allergenenvrije voeding, in samenwerking met Kruidentuin Tongeren. Ook voor originele geschenkmanden kan je bij ons terecht!

Ecotrendy

 

Trendy dagdagelijkse producten met natuurlijke en gerecycleerde elementen

EcoTrendy, an outside feeling for an inside experience. Het ruwe karakter van de natuur brengt een rustgevende, warme en huiselijke sfeer met zich mee. Je vindt bij ons een trendy assortiment  met een unieke touch of nature.

Gifts by rose

 

Handgemaakte cadeaus

Gifts by Rose, voor gifts with a story!  Samen willen wij laten zien dat mensen met een beperking veel meer in hun mars hebben dan we denken. Om dit te tonen werken wij samen met De Klimroos.

Heerlijk Limburgs

 

Een ruim assortiment aan Limburgse dranken, lekkernijen en pakketten

Limburg, dé provincie waar de boeren, handelaren en ondernemers werken aan een prachtig product uit onze spreekwoordelijke achtertuin. Die producenten ondersteunen  wij. Hun product(en) met het bijhorende ondernemingsverhaal symboliseren het harde werk, de passie en de liefde voor een product uit eigen streek

Myjoelio

 

Gerecycleerde juwelen en accessoires

Every piece of jewellery tells a story. Je vindt bij ons  juwelen en accessoires van gerecycleerde materialen voor zowel mannen als vrouwen. Een cadeaushop vol handgemaakte producten met een achterliggend verhaal.

Pop-upcycle

 

Meubelen: Handgemaakte lounge sets en placemats van afvalmateriaal, inclusief kussens.

We upcycle raw materials into new products. Wij bieden een oplossing geeft voor de  grote hoeveelheid afval die gecreëerd wordt! Door te kiezen voor  producten die vervaardigd zijn uit  stof, leer en metaal, kies je voor duurzame en sterke producten waarbij je de natuur ook meteen een cadeau doet!

The Green Vibe

 

Ecologische schoonmaakproducten en sfeermakers

Whenever you clean, do it green! The green vibe focust zich het creëren van een “green vibe” in huis. Bij ons kan je niet enkel terecht voor 100% ecologische schoonmaakproducten maar ook voor sfeermakers zoals kaarsen en geurstokjes.

Inspiratiezoeker

Wat geef je nu als cadeau aan iemand die alles al heeft, of net aan jezelf als opsteker omdat je steeds in je kot gebleven bent? Wij hebben een aantal suggesties voor je!

Je wil dat rustmomentje in bad doorbrengen met duurzame badproducten? Betterbath has your back!

Je wil je (t)huis(kantoor) nog wat gezelliger of moderner maken? Neem zeker een kijkje bij Pop-upcycle of Ecotrendy!

Je hebt helemaal niets om aan te doen en bent op zoek naar kledij en juwelen voor die wandeldate of videocall? My Joelio en Clothive zorgen ervoor dat je er volledig klaar voor bent!

Je hebt een hongertje en wil de producenten van lokale streekproducten steunen? Heerlijk Limburgs en De Kruidentuin zorgen ervoor!

Op zoek naar geschenken met een hart? Die vind je bij Dékado en Gifts by Rose!

Je wil je kot nog eens ecologisch verantwoord schoonmaken voor de lente start en er misschien terug volk over de vloer mag komen? The green vibe zorgt ervoor!