Over kanalen heen reiken onze studenten jou coronaproof de hand! Of dan toch het cadeautje. Ook dit jaar gaan de laatstejaarsstudenten van de opleiding  Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen er weer voor met hun pop-up stores!  Klik door naar hun eigen pagina's om meer te ontdekken.

 

Ontdek hun aanbod, workshops & (win)acties nu:

Goede doelen Limburg

Elk jaar kiezen onze studenten zelf waar de winst van hun pop-ups heen zal gaan. Ook dit jaar kozen ze 'hun' goede doelen. Ontdek de helden voor wie zij het doen.

Dierenasiel Genk

De VZW Dierenasiel Genk zet zich al 30 jaar met hart en ziel in voor de opvang van honden en katten. Hun doel is om onze viervoeters een ‘forever home’ te bezorgen. Een thuis waar ze de rest van hun leven gelukkig kunnen doorbrengen. Maar hun missie gaat veel verder dan enkel opvangen. Ze willen ook hun steentje bijdragen aan alles wat met dierenwelzijn te maken heeft in onze regio.

Fighters against cancer

Echte fighters hebben een universele taal met waarden als Respect, Doorzettingsvermogen, Kracht en Eergevoel, ongeacht waar ook ter wereld. Hun missie om mensen die vechten tegen kanker een hart onder de (boks)riem te steken inspireerde onze studenten  sterk.

Goede doelen Leuven

Elk jaar kiezen onze studenten zelf waar de winst van hun pop-ups heen zal gaan. Ook dit jaar kozen ze 'hun' goede doelen. Ontdek de helden voor wie zij het doen binnenkort. 

To be announced

What's in it for you?

Punten voor stijl, sfeer en gezelligheid

Waar wacht je nog op? Je hebt wel een beloning verdiend in deze tijden van thuiswerk, mondmaskers toch? Breng wat  warmte in huis met:

  • geschenkboxes - die ook voor jezelf een topgeschenk zijn (#treatyourself)
  • plantjes   die de buiten binnen brengen (bonus: met blaadjes die lucht zuiveren natuurlijk)
  • lekkere en gezonde snacks  waarvan je ineens de meerwaarde ziet van je voorraadkast binnen handbereik hebben
  • een drankje  om van te genieten onder een dekentje
  • interieuritems die zowel achter de camera als wanneer je volk over de vloer hebt er fantastisch uitzien
  • we hebben zelfs een ledshop die je er perfect lit doet uitzien in die online meeting (of les)

De Pop-ups van 2020-2021 in beeld

Pop-stores Leuven

Meer weten over wat deze teams studeren?