De studentencoach

De studentencoach is jouw eerste aanspreekpunt. Hij of zij bespreekt met jou je resultaat van de studeervaardigheidstest. Ook volgt de studentencoach samen met jou je studieresultaten op en verwijst je eventueel door naar specifieke hulp.

Trajectcoach

De trajectcoach adviseert jou over  je studietraject samenstellen  en in overleg met de coach stel je dan je individueel studieprogramma samen. Denk je in aanmerking te komen voor vrijstellingen? De trajectcoach maakt je hierin wegwijs.

Studiecoach

De studiecoach doet een groeps- of individueel ondersteuningsaanbod rond studievaardigheden. Houd de aankondigingen van je opleiding in het oog zodat je, indien nodig, dit ondersteuningsaanbod kan gebruiken.

Taalcoach/ taalbureau

Kost  een tekst schrijven je veel moeite? Begrijp je soms niet alle woorden die gebruikt worden in de lessen of examenvragen? Verloopt het lezen van teksten moeizaam? … De taalcoach/ het taalbureau helpt je om je taalvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Studentenbegeleiding

Twijfels, faalangst, verdriet, al dan niet stoppen met de opleiding … blijf  niet te lang met je kopzorgen zitten en kom langs op de studentendienst (Studentendiensten LeuvenStudentendienst Diest, Studentendiensten Limburg) Zij bieden je een luisterend oor en als je wil, zoeken ze samen met jou naar de gepaste oplossing.

Studieadviesdienst

Twijfel je over welke opleiding je zou kiezen? Of heb je twijfels of de gekozen opleiding wel bij jou past? De medewerkers van de studieadviesdienst begeleiden je bij het maken van een (nieuwe) studiekeuze.

Een overzicht in een filmpje