UCLL Continue | UCLL
UCLL Continue
Continue

Levenslang leren

UCLL Continue is hét startpunt voor jouw vervolgopleiding. Met een groot aanbod van navormingen, postgraduaten en tal van mogelijkheden om je loopbaan een nieuwe wending te geven. UCLL maakt deel uit van het Continue-netwerk van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1.000 vervolgopleidingen op 23 campussen in Vlaanderen en Brussel.

Continue
Bijscholen

Je kennis bijschaven via korte navormingen, seminaries of opleidingsmodules.

UCLL Continue
Specialiseren

Een krak worden in jouw vakgebied met een postgraduaat, banaba of specialisatietraject.

UCLL Continue
Omscholen

Werken en studeren combineren om een nieuw diploma te halen.

Onderwijzen

Een lerarendiploma halen in jouw vakgebied via een verkort traject, of nascholen als leraar.

Postgraduaten

Je continu bijscholen is steeds meer vanzelfsprekend en nodig… Want het is ook steeds moeilijker om de nieuwste ontwikkelingen in jouw domein te blijven volgen. Ben je op zoek naar de nieuwste trends in je vakgebied of wil je eerder inzetten op zelfontwikkeling en leiderschap? Wil je liever online leren dan op de campus?  Ben je op zoek naar een opleiding voor op je cv of wil je je eerder kort laten inspireren?

In het aanbod van UCLL en Continue vind je altijd wel een opleiding en een opleidingsvorm die geschikt is voor jou. Ontdek de nieuwste inzichten uit onze onderzoeken en laat je inspireren door onze trainers en topdocenten!

10 nieuwe postgraduaten

Vanaf september 2023 kan je 10 nieuwe postgraduaten verkennen bij UCLL.

UCLL Continue

Meer keuze?
Bezoek Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen.

Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en workshops, en langere trajecten als postgraduaten. Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden. Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.