Hogeschool van de Moving Minds | UCLL
Inschrijven
Inschrijven

Schrijf je in aan Hogeschool UCLL

UCLL Studenten
Nog twijfel bij je start?

Wij helpen je graag verder.

UCLL Continue
Nieuw: UCLL Continue

UCLL Continue is hét startpunt voor jouw vervolgopleiding. Met een groot aanbod van navormingen, postgraduaten en tal van mogelijkheden om je loopbaan een nieuwe wending te geven.

Studie- en studentenbegeleiding

Ontdek onze begeleiding die kan helpen bij het begin en tijdens je studieloopbaan.

UCLL @ Pukkelpop

Ook in 2023 is Hogeschool UCLL te vinden op de festivalweide van Kiewit! Opnieuw brengen meer dan 100 studenten, docenten & onderzoekers straffe, duurzame projecten naar je toe.

Welke opleiding past bij jou?

Hogeschool UCLL biedt professionele bachelors, graduaten, banaba's, postgraduaten en nog veel meer kwalitatief hoger onderwijs aan.

Studeren aan UCLL

Studeren UCLL

Je wil studeren. Je denkt na over je toekomst. Maar je zit misschien nog met een pak vragen. Word ik later accountant of verpleegkundige? Leraar of laborant? En waar ga ik verder studeren? Wil ik op kot?

Hogeschool UCLL is dé hogeschool voor Moving Minds. Ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Infomomenten

Kom naar een infomoment

Op deze website vind je veel info maar als je echt van de opleiding wil proeven, kom dan zeker naar een infodag op de campus. Tijdens een infodag kan je deelnemen aan rondleidingen, demonstraties, workshops, studiemateriaal inkijken, ... Studenten en docenten staan je graag te woord in de omgeving waar de opleidingen ingericht worden.

Ontdek de UCLL campussen

8 locaties, 1 hogeschool

Samenwerken met Hogeschool UCLL

Studenten UCLL

Aanbod voor bedrijven & scholen