Overslaan en naar de inhoud gaan

The more you know, the more they grow

Als hogeschool van de Moving Minds, met een grote lerarenopleiding en heel wat andere beroepsgerichte opleidingen in gezondheid, welzijn, technologie en management dragen we hier graag aan bij. Door samen met scholen onderzoek te doen, te co-creëren, navormingen te organiseren en pedagogische studiedagen in te richten, blijven we groeien.

Spice up your education

Leerlingen zien groeien (figuurlijk, maar vaak ook letterlijk), geeft voldoening. Al is het natuurlijk ook belangrijk zélf te blijven groeien. Groei mee met het kruidige groeipapier en zet je eigen kennis in bloei. 

Nieuwsgierig geworden? De kans is groot dat onze jobstudenten al bij jullie gepasseerd zijn en dat de “Spice up your Education”-display al een plekje heeft in jullie leraarskamer. 

Digitale brochure Samenwerken & Samenscholen aanvragen

 

Samenwerken op maat

Het finale programma groeit - net zoals een leerling of student - doorheen het jaar. Want onderwijs is bovenal teamwerk.

We gaan dan ook heel graag in op jullie vragen en noden  en proberen in de mate van het mogelijke maatwerk te leveren.

Wil je een geprint exemplaar van de brochure ontvangen? Vraag het aan bij Karolien. Of wil je graag een persoonlijke toelichting bij het aanbod? Heb je andere vragen over samenwerken en samenscholen? Laat het ons weten en let’s grow together! 

karolien.vlayen [at] ucll.be (Secundair? Mail Karolien) annelies.schrooten [at] ucll.be (basis? mail Annelies)

GIP-thema's, bronnen of jury?

Ben je op zoek naar goede thema's voor de GIP? Of wil je één van onze experts in de jury? Laat het ons weten via mail naar karolien.vlayen [at] ucll.be

Wil je leerlingen kennis laten maken met betrouwbare, kwaliteitsvolle en toegankelijke bronnen ter voorbereiding op hun geïntegreerde proef of andere schoolprojecten? Kom met je klas naar één van onze leercentra. We maken je leerlingen wegwijs in een veelheid van fysieke en digitale informatie en stellen onze collectie graag ter beschikking. Interesse en een afspraak maken?

thijs.gielis [at] ucll.be (Mail Thijs)