Overslaan en naar de inhoud gaan

UCLL Pop-ups 2020

UCLL Pop-ups

Voor het zesde jaar op rij openen de laatstejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen hun pop-ups. 

Groot nieuws is...

...dat nu niet alleen studenten van campus Diepenbeek hun retailvaardigheden gaan demonstreren, maar voor het eerst ook hun collega's van campus Proximus Heverlee.

Andere nieuwigheid is...

...de stad waar de Limburgse laatstejaars nu toeslaan: Sint-Truiden. De teams openen 8 unieke concept stores gespreid over het stadscentrum,  in het thema "Gezondheid & Duurzaamheid". Tussen 9u en 18u bedienen ze shoppers van 7 tot en met 23 februari.

Een week later lanceren de 8 studententeams van campus Proximus Heverlee hun ook zelfbedachte pop-ups in één ruim Leuvens winkelpand, middenin het commerciële stadscentrum in de Tiensestraat 9. Ze openen er hun 8 winkels van 14 tot en met 29 februari, in het thema "Duurzaamheid & Stadskernvernieuwing".  

Veel winst...

...wordt er hopelijk gemaakt, want die vloeit vanuit beide regio's naar het goede doel: "De Kleine Prins" in Sint-Truiden en "Make a Wish" in Leuven. Maar hoe dan ook zullen alle deelnemende studenten 2 weken langs uit eerste hand ondernemerservaring opdoen en zich verder ontplooien als échte Moving Minds!

De 16 teams zijn nu bijna klaar met hun promotieplannen en bereiden volop hun winkelinrichtingen voor. Blijf dus deze webpagina regelmatig bezoeken voor updates  en de eerste winkelbeelden. Geniet in afwachting nog even van de terugblik op Pop-up Stores 2019!

Terugblik Pop-ups 2019