Overslaan en naar de inhoud gaan

leuvense pop-ups

2e editie pop-ups

Nog tot 27 februari verwelkomen Leuvense studenten van  Bedrijfsmanagement keuzetraject Kmo  & Ondernemen  je graag in hun pop-upstores!  Ze zetten de deuren van hun prachtige pand op Bondgenotenlaan 54  open voor jou.  Bezoek hun prachtig gedecoreerde winkels  en vind heel wat topitems aan die je door de dagen van knuffelcontacten en  home office heen slaan:  lekkere dranken, gezonde snacks, planten die de natuur binnen brengen en vintage decoratie die de achtergrond van elke videomeeting opvrolijken.

Wil je  een kijkje nemen naar wat de Leuvense toppers te bieden hebben? Ontmoet de teams en krijg een sneak peak van hun producten via  hun sociale media hieronder!

volg de leuvense pop-up facebookpagina!

 

Blend

Blend is een hippe shop waar jeApero manden (kaas, wijn, worsten) en sfeermakers kan kopen.

Aperomanden (kaas, wijn, worsten) + sfeermakers
 

Blend zorgt ervoor dat je je eigen aperomand kan samenstellen met verschillende soorten lekkere kazen, bijpassende wijnen en droge worsten. Geen idee van wat goed zou passen, of wil je nieuwe producten ontdekken? Geen probleem: de eerste selectie is al door het Blend-team gemaakt.

Bij elke mand krijg je een klein geschenkje en in en een Spotify QR-code. Zo kan je meteen een zelfgemaakte afspeellijst opzetten, die de juiste sfeer creëert. Indien je binnen de ring van Leuven woont, kunnen wij ook gratis aan huis leveren.

 

Instagram Facebook

Bonne Santé

Hecht jij veel belang aan een gezond ontbijt? Of kom je graag samen met een vriend iets drinken in een gezellige setting? Kom dan zeker langs bij Bonne Santé!

Ontbijtmanden & bar

 

Heb jij in alle ochtenddrukte al wel eens een gezond ontbijt achterwege gelaten? Bonne Santé heeft precies wat je nodig hebt voor een snel én gezond ontbijt. Dat kan heel wat inhouden, afhankelijk van waar jij naar op zoek bent: granola, yoghurt, koffie, thee, appelsap,…

Je kan kiezen uit 3 verschillende boxen: de Valentijn editie, de basic box en de luxe box. Naast deze boxen kan je ook elk van de producten afzonderlijk kopen en zelfs ter plekke iets komen drinken en genieten van het prachtige interieur bij een toffe babbel.

Instagram Facebook

 

Braver

Braver laat je kennismaken met en genieten van de lekkerste sterke dranken die ons Belgenland te bie

gins, rums, likeuren en whisky’s 
 

Braver is een winkel voor de levensgenieter. Deze Pop-Up laat je kennismaken met de lekkerste sterke dranken die ons Belgenland te bieden heeft. Dit gecombineerd met de rijke kennis die zie je graag wensen mee te geven, zal de start worden van een of meerdere gezellige avonden om écht van te genieten.

Apprecieer mee het vakmanschap van de lokale, kleine, ambachtelijke brouwers door hun gins, rums, likeuren en whisky’s te ontdekken. 

Instagram Facebook

De Plantrekkers

De Plantrekkers biedt u gemakkelijke, betaalbare en hippe plantjes aan voor uw urban jungle op kot.

makkelijk te onderhouden planten

Breng wat extra leven en zuurstof in je kamer met de makkelijk te onderhouden planten van de Plantrekkers! In tijden dat iedereen binnen moet blijven, brengen deze plantjes een stukje natuur bij jou in huis.

Gemak voor de klant en betaalbaarheid staan bij centraal. Welkom in een urban jungle store in hartje Leuven!

Instagram

Flör

droogbloemen, prachtig vintage interieur en lekkere drankjes

droogbloemen, prachtig vintage interieur en lekkere drankjes

In deze pop-upstore worden jouw zintuigen niet alleen visueel, maar ook via geur en gehoor geprikkeld. Flör doet dat door jou onder te dompelen in hun fleurige vintagewereld. Bij Flör vind je alles wat je zoekt: droogbloemen, prachtig vintage interieur en lekkere drankjes om jullie mee te nemen in een reis weg uit het dagdagelijkse leven. Een reis terug naar de sixties! Ze kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!
 

Instagram Facebook

Hop-Up

Bierpakketten met heerlijke lokale bieren van kleine brouwerijen én hun verhaal kan je terugvinden i

bierpakketten met lokale bieren van kleine brouwerijen

 

Hop-up biedt je bierpakketten met lokale bieren van kleine brouwerijen. Om jou een rijke ervaring te bieden, geven ze je ook het verhaal achter de brouwers mee.

Het Belgische bierlandschap heeft meer te bieden dan enkel de bekende biermerken. Je ontdekt bij ons niet alleen nieuwe bieren, maar je steunt ook lokale brouwers. Zin in een lekker biertje? Kom dan zeker eens langs in deze Hop-upstore!
 

Instagram Facebook Website

meer weten over de bachelor en het keuzetraject dat deze studenten studeren?

Je vindt alles hier:

raster_bm_kmo.png

naar de bachelor bedrijfsmanagement