Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

studieprogramma

 

eerste fase: fundamenten leggen

Je verwerft de theoretische aspecten van het marketinggebeuren. Ook je algemene kennis werk je bij, want de economie staat niet stil. En ja, je communiceert na één jaartje al vlot in meerdere talen in beroepsspecifieke situaties.


tweede fase: uitbreiden, toepassen en verfijnen

Zo snel mogelijk toets je alles aan levensechte situaties. Vakken zijn thema’s geworden en lectoren begeleiders. Je ontdekt alle deelaspecten van marketing. Je opleiding is een geïntegreerd geheel van kennis verwerven en het leren zoeken naar oplossingen.
 

derde fase: op eigen benen

Je werkt individueel of in groep levensechte projecten uit. Voor bedrijven, in binnen- en buitenland, leer je de dingen die essentieel zijn om straks zelfstandig te functioneren. Want men is op zoek naar mensen zoals jij, die geleerd hebben om pasklare oplossingen te vinden voor complexe problemen, nog vóór ze gesteld worden.

 

huidig programma per campus • academiejaar 2020-2021

campus proximus heverlee

fase 1fase 2fase 3

 

campus diepenbeek

fase 1 fase 2fase 3

 

stages en projecten

Stages en projecten zorgen ervoor dat je al tijdens je studietijd met de voeten in de realiteit staat, met de blik op de toekomst.

Door concrete samenwerkingen met het bedrijfsleven zorgen wij ervoor dat je de beste voorbereiding krijgt om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie daarover kun je terecht bij :

  • Veerle.vanhoorick [at] ucll.be ((link sends e-mail)) (Leuven)
  • bert.deroo [at] ucll.be ((link sends e-mail)) (Limburg)