Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

internationaal op jouw maat en tempo 

Bij Bedrijfsmanagement werk je vanaf dag 1 aan je internationale en interculturele competenties. Doorheen de drie fases van de opleiding  neem je deel aan talloze internationale ervaringen.  Niet alleen zal je lessen volgen en projecten uitwerken samen met internationale studenten, je kan ook deelnemen aan een internationale week  on campus of op verplaatsing.

Je kan er bovendien nog zelf voor kiezen om een semester in het buitenland te studeren of een buitenlandse stage te doorlopen.

Voor wie graag een extra uitdaging aangaat, bieden we de kans om via bidiplomering niet enkel een Nederlandstalig maar ook een Franstalig diploma te behalen.

exchange programmes

Een exchange programme is een drie tot zes maanden durende studie of stage in het buitenland. Een deel van je opleiding gebeurt dus in het buitenland, bv. via het Erasmusprogramma.

degree programmes

Business Management organiseert twee degree programmes: 

  • Bachelor Business management Marketing volledig in België 
  • Bachelor Business management Marketing verspreid over 3 Europese landen

summer schools

UCLL biedt verschillende summerschools aan: zowel binnen management als transdisciplinair. Ook summerschools van onze internationale partners worden via UCLL aangeboden!

international weeks

UCLL organiseert samen met de internationale partners interessante weken waar je samen met studenten van deze partnerinstellingen samenwerkt rond managementtopics!

gastdocenten uit het buitenland

UCLL organiseert samen met hun internationale partners uit Europa maar ook van andere continenten jaarlijks een International Staff Week, online en on campus of een hybride vorm.

Er zijn gastlessen, open webinars, study fairs, ... die een open blik geven op de internationale mogelijkheden voor jou als student!

internationale studenten op de campus

Op de campus ontmoet je studenten van de Engelstalige opleidingen en ook heel wat Erasmus studenten