Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Office management:

doe internationale ervaringen op

Kent jouw internationale nieuwsgierigheid geen grenzen?

Je kan deelnemen aan o.a. internationale weken, stages, Erasmusuitwisselingen en studiebezoeken in het buitenland. Een greep uit de plaatsen binnen Europa waar je heen kan: Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Letland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, ...

Wil je nog een stapje verder gaan? Buiten Europa lonken ook nog heel wat boeiende landen. Studenten Office Management gingen bijvoorbeeld al naar Australië, Canada, Costa Rica, Canada,  Indonesië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, ...

Als student(e) Management Assistant kan je zelfs een Vlaams én een Waals diploma behalen dankzij onze bidiplomeringsovereenkomst met de Haute Ecole Galilée in Brussel of de Haute Ecole Libre Mosane (Helmo) in Luik.

 

studenten office management in Madrid

Lees het artikel

 

Lisa in Canada

Lees het artikel

 

studenten office- en bedrijfsmanagement in de VS

Lees het artikel

 

“Na 3 semesters Spaans te hebben gehad op UCLL had ik al een goede basis, maar ik wou de taal echt vlotter leren spreken en vermits je een taal pas echt leert beheersen als je ze veel gebruikt, heb ik gekozen om 5 maanden op Erasmusuitwisseling te gaan in Valencia en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!”

Wilke De Greef
 

“Na een jaar aan de universiteit, koos ik ervoor om de overstap te maken naar  UC Leuven-Limburg. En eerlijk gezegd, het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen! Ik kon eindelijk doen wat ik graag doe, namelijk met talen bezig zijn. Die talenkennis komt dan weer goed van pas tijdens mijn studie uitwisseling aan een Franstalige hogeschool en een buitenlandse stage in Duitsland. De opleiding biedt heel wat mogelijkheden om in het buitenland te studeren en stage te lopen. Ook de leuke medestudenten, de fijne lectoren en de uiteenlopende vakken zorgden ervoor dat ik mij thuis voelde aan UCLL.”

Kelly Vandermeeren