Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom Moving Mind

Startinformatie

U bent hier

WELKOM!

click here for english


 

Nieuw bij UCLL

Welkom bij de Moving Minds! We zijn heel blij dat je voor ons gekozen hebt. Er staat je heel wat te wachten op de hogeschool en ook daarbuiten. Laat het studentenleven maar beginnen. Wij zorgen voor het onderwijs en de begeleiding.  

praktische vragen?

  • Activeer snel je UCLL-account op http://account.kuleuven.be/. Meer info vind je hier
  • Nadat je je account geactiveerd hebt én minstens 24u na je inschrijving, kan je terecht op onze Welkom Moving Mind-pagina’s. Daar vind je alle info terug over de start van het academiejaar, waar en wanneer de welkomstdagen van jouw opleiding plaatsvinden ...

kalender en data

  • Officieel start het academiejaar bij UCLL op 20 september 2021; het kan altijd zijn dat de welkomstdag van je opleiding al enkele dagen eerder plaatsvindt.
  • Belangrijke data voor je studies vind je in de UCLL Administratieve kalender.

Wij zijn helemaal klaar voor de start, hopelijk jij ook? 

INSCHRIJVING NOG NIET DEFINITIEF OF JE KAN JE ACCOUNT NIET ACTIVEREN?

Je wil je inschrijven maar je inschrijving is nog niet definitief verwerkt? Je hebt je ingeschreven maar je kan je account niet activeren?

al eerder ingeschreven bij ucll?

Bedankt om opnieuw voor UCLL te kiezen. Hopelijk heb je een leuke vakantietijd achter de rug en zijn de batterijen terug opgeladen voor het nieuwe academiejaar. Want dat heb je dik verdiend na het moeilijke coronajaar. 

Wat de praktische zaken betreft: You know the drill!  Vergeet vooral je kaart niet te activeren via intranet.ucll.be/activeer.  

Op naar een geweldig boeiend, leerrijk en vooral een plezant academiejaar! Wij kijken er alvast naar uit om je weer terug te zien op de campus.

september 2021: ucll start in ‘code groen’ 

Corona is de wereld nog niet uit. In het hoger onderwijs werken we met kleurcodes.
We beginnen het nieuwe academiejaar 2021-2022  bij UCLL in "code groen." Lees meer

 

Move In