Overslaan en naar de inhoud gaan

Anneleen Roelandts is orthopedagoge (MA en aggregaat, KU Leuven) met expertise in het begeleiden van geweld in gezinnen en het ondersteunen van kinderen met moeilijk hanteerbaar gedrag. In het verleden coördineerde zij een trainingscentrum dat ondersteuning biedt aan gezinnen en scholen bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Daarnaast werkte ze als coördinator van een inloopteam dat opvoedingsondersteuning biedt aan gezinnen met jonge kinderen in een moeilijke leefsituatie. Binnen UCLL werkt zij als lector voor de Banaba Buitengewoon Onderwijs rond moeilijk hanteerbaar gedrag, handelingsgericht werken en ouderparticipatie. Als onderzoeker van het Expertisecentrum Resilient People (UCLL) bouwde Anneleen uitgebreide expertise op rond intrafamiliaal geweld bespreekbaar maken op school.

Dorien Wuyts is klinisch kinderpsychologe (PhD en aggregaat, KU Leuven en UGent) met expertise in trauma, intrafamiliaal geweld en de ontwikkeling van het (jonge) kind. In het verleden werkte zij als psychologe Neonatologie en coördineerde zij een team van een observatie- en behandelingscentrum voor kinderen en jongeren. Dorien is EMDR-traumatherapeute en heeft een eigen praktijk waar ze o.a. trauma bij slachtoffers (kinderen en volwassen) van intrafamiliaal en/of seksueel geweld begeleid. Dorien is lid van het traumanetwerk EMDR Belgium waar ze instaat voor de werkgroep rond traumatherapie voor kinderen en jongeren. Binnen UCLL werkt Dorien als lector psychologie voor Sociale Readaptatiewetenschappen. Als onderzoeker van het Expertisecentrum Resilient People (UCLL) bouwde Dorien expertise op rond geweld bespreekbaar maken met gezinnen en jonge kinderen.

mia.dickmans [at] ucll.be (Mia Dickmans) is maatschappelijk werkster, supervisor en presentiewerker.  Zij volgde een opleiding bij Stichting Presentie in Utrecht en is gecertificeerd presentiewerker. Mia is tevens lid van de Stichting presentie Utrecht en verbonden aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg als lector presentie bij de permanente vormingen.

sofie.vanpelt [at] ucll.be (Sofie Van Pelt) is al geruime tijd verbonden aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg.  Zij doceert o.m. Frans en Intercultureel Werken.  Zij was tevens projectleider van het OOF-project SoLangue en publiceerde in dit kader het boek “Empathisch Frans voor hulp- en dienstverleners” (Acco, 2016).

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  

Mail naar navormingen [at] ucll.be voor informatie omtrent een in-company vorming/coaching.

++++++++++

johnny.weustenraed [at] ucll.be (Johnny Weustenraed) is integratieve psychotherapeut en professionele stress en burn-out coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten.
Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit  als in non-profit organisaties.
Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  

Mail naar navormingen [at] ucll.be voor informatie omtrent een in-company vorming/coaching.