Overslaan en naar de inhoud gaan

leen.bruyninckx [at] ucll.be (Leen Bruyninckx), maatschappelijk werkster, gestalttherapeute, Emotion Focused Therapeute, erkend supervisor,(praktijk) lector UC Leuven-Limburg, Campus Sociale School Heverlee, verbonden aan opleidingsinstituut Focus on Emotion in de opleiding experiëncieel integratieve therapie-opleiding voor kinderen, jongeren en hun gezin.

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  pv-ssh [at] ucll.be (Mail naar om info op te vragen voor een in-company vorming/coaching.)

++++++++++

myriam.geraerts [at] ucll.be (Myriam Geraerts) geeft les in de opleiding Orthopedagogie UC Leuven- Limburg (muzisch-agogische vaardigheden, keuzetraject creatieve methodieken, reflecterend leren en werkplekleren).  Myriam studeerde bachelor orthopedagogie.  Ze volgde daarna aanvullende opleidingen: Master practitioner NLP, groepsdynamica, literaire creatie, voordracht, toneel, creatieve methodieken.

elke.gybels [at] ucll.be (Elke Gybels) is verbonden aan UC Leuven-Limburg, Welzijn. Ze geeft les in de opleiding ‘Bachelor Orthopedagogie’ in de opleidingsonderdelen ‘Gezinsgericht werken’ en ‘Kinder- en jongerencoach’ en staat garant voor de invulling van het postgraduaat ‘Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen’.
Elke bouwde samen met Rik Prenen De Content uit, waar ze werkt als zelfstandige therapeut, supervisor en trainer.
Door jarenlange praktijkervaring in consultaties met individuen, gezinnen en koppels in complexe en multigestresseerde situaties en het trainen en coachen van teams uit onderwijs en jeugdhulp wordt ze vooral geraakt door wat mensen op de been houdt in de wirwar van problemen. In zowel therapie als coaching kijkt ze samen met mensen naar wat nog wel goed loopt in hun leven. Hoe mensen zich vanuit hun krachten en sterktes zowel op persoonlijk als op professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen. Die uitdaging; het ontsluieren van krachten en hulpbronnen en deze benutten in een hoopvol perspectief boeit haar nog alle dagen.
Ze is co-auteur van het boek “Van klacht naar kracht: een schatkist voor oplossingsgericht begeleiden”.

els.ulenaers [at] ucll.be (Els Ulenaers) werkt in de opleiding Orthopedagogie UC Leuven-Limburg, regio Limburg. Ze is verantwoordelijk voor de werkstudenten Orthopedagogie en studie(traject)begeleider voor bachelor - en banaba studenten. Els volgde intensieve opleidingen in Coaching, Narratief werken en Bemiddeling, ze is Master practitioner NLP. Ze coacht teams in social profit organisaties en verzorgt opleidingen, zowel in het Quadri –aanbod als op vraag van het werkveld.

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  pv-ssh [at] ucll.bequadri.ortho [at] ucll.be (Mail naar om info op te vragen voor een in-company vorming/coaching.)