Overslaan en naar de inhoud gaan

Postgraduaat Seksuologische hulpverlening
Postgraduaat

U bent hier

opzet

In jouw dagdagelijkse hulpverleningspraktijk van sociaal (gezondheids)werker, hulpverlener en opvoedkundig begeleider word je meermaals geconfronteerd met thema’s die te maken hebben met seksualiteit, seksuele opvoeding en liefdesrelaties. Goede begeleiding bij seksuele en relationele problemen vraagt specifieke kennis en vaardigheden van de deskundige hulpverlener.

Deze opleiding stelt jou als  hulpverlener in staat om seksualiteit en relaties op een adequate wijze ter sprake te brengen in jouw werksituatie en in te gaan op vragen en problemen van jouw cliënten op seksuologisch en relationeel gebied. .

Je krijgt geen diepgravende uitwerking van seksuologische problematieken maar de noodzakelijke theoretische en praktische achtergronden om in voorkomende situaties deskundig te reageren en advies te geven, beperkte counseling te doen en in voorkomend geval adequaat door te verwijzen naar meer in de problematiek gespecialiseerde hulpverleners.

De opleiding is een theoretische en praktische inleiding in de seksuologische hulpverlening.

meer info

Klik hieronder voor:
INFOBROCHURE en FOLDER

Informatie kan je via mail opvragen bij gerard.gielen [at] ucll.be

Infomomenten

Wil je nog meer informatie? Stuur dan je vragen gerard.gielen [at] ucll.be (via e-mail ) en vraag eventueel een Teamsgesprek aan.
 

Infomoment postgraduaat seksuologische hulpverlening dinsdag  29 juni 2021.

Dit infomoment zal virtueel doorgaan via Microsoft Teams. Je kunt tussen 17u en 20u vrij inloggen via bijgevoegde link.

Klik hier om aan de vergadering deel te nemen