Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnameprijs

In de deelnameprijs is de prijs voor gedrukte cursussen en Toledo toegang begrepen, doch niet de eventuele (hand)boeken. Heel veel materiaal wordt digitaal via het e-platform Toledo ter beschikking gesteld. Er wordt naar gestreefd om de extra kostprijs aan boeken absoluut minimaal te houden.
Zie https://www.ucll.be/studeren/inschrijven/studiegeld-en-studietoelage#andere

Vormingssessies

De opleiding loopt gedurende één jaar op woensdagavond van 18u00 tot 21u30 (m.i.v. 15 min pauze) en start in de voorlaatste week van september  en eindigt eind juni. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen vormingssessies. De lessen vinden plaats in de gebouwen van de UC Leuven Limburg Universitaire campus Diepenbeek Agoralaan 3590 Diepenbeek België Tel. +32 (0)11 180700.

Attestering

Nadat je het eindproject met succes vervul :, de deelopdrachten binnen de opleidingsonderdelen, slagen in de opgegeven online toetsen via het leerplatform Toledo en 90% aanwezigheid op de lesavonden, ontvang je een officieel getuigschrift van postgraduaat ‘Seksuologische hulpverlening’ uitgereikt door de UC Leuven Limburg.

Zonder diploma hoger onderwijs ontvang je een  Attest van deelname aan 'Postgraduaat Seksuologische Hulpverlening'  UC Leuven-Limburg.