Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnameprijs

In de deelnameprijs is de prijs voor gedrukte cursussen en Toledo toegang inbegrepen, doch niet de eventuele (hand)boeken. Heel veel materiaal wordt digitaal via het e-platform Toledo ter beschikking gesteld. Er wordt naar gestreefd om de extra kostprijs aan boeken absoluut minimaal te houden.
Zie https://www.ucll.be/studeren/inschrijven/studiegeld-en-studietoelage#andere

Een aanvraag tot gespreide betaling of renteloze lening kan via onze sociale dienst ingediend worden.

Deze opleiding werd  erkend door het Paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en -diensten voor het bekomen van educatief verlof.  Ook voor volgend academiejaar is educatief verlof mogelijk.

Vormingssessies

De opleiding loopt gedurende één jaar op woensdagavond van 18u00 tot 21u30 (m.i.v. 15 min pauze) en start in de voorlaatste week van september  en eindigt eind juni. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen vormingssessies. De lessen gaan door in de gebouwen van de UC Leuven Limburg Universitaire campus Diepenbeek Agoralaan 3590 Diepenbeek België Tel. +32 (0)11 180700.

Attestering

Na het met succes vervullen van het eindproject, de deelopdrachten binnen de opleidingsonderdelen, slagen in de opgegeven online toetsen via het leerplatform Toledo en 90% aanwezigheid op de lesavonden ontvangt de cursist een officieel getuigschrift van postgraduaat ‘Seksuologische hulpverlening’ uitgereikt door de UC Leuven Limburg.

Zonder bachelordiploma : Attest van deelname aan 'Postgraduaat Seksuologische Hulpverlening'  UC Leuven Limburg.