Werkstudent | UCLL

Weet echter dat UCLL voor vele opleidingen ook een werktraject aanbiedt. Deze flexibele trajecten zijn zo georganiseerd dat de combinatie werken en studeren haalbaar is. Extra faciliteiten zijn doorgaans niet meer nodig. Indien je dus werken en studeren wil combineren kies je best voor een opleiding in een werktraject. Meer informatie over studeren en werken vind je hier.

Contacten


Voor meer informatie over het statuut werkstudent kan je terecht bij de studentendienst.

Procedure


Stap 1


Je dient je aanvraag voor het statuut van werkstudent in via het tablad "Inschrijvingen en aanvragen" op het KU loket. De studentendienst beoordeelt je aanvraag en kent het statuut toe. Je ontvangt hiervan een bevestiging en het attest erkenning statuut.

Stap 2


Je neemt contact op met de  studentendienst om te bespreken welke faciliteiten nodig, redelijk en haalbaar zijn in de opleiding. Om in aanmerking te komen voor examenfaciliteiten, dient je aanvraag ten laatste veertig dagen voor de start van de officiële examenperiode in orde te zijn.

Stap 3


De studentendienst kent de faciliteiten toe via KU loket. Na behandeling van je dossier ontvang je een bevestigingsmail en een attest met de toegekende faciliteiten.  Bij vragen of problemen, of wanneer je situatie wijzigt, neem je snel opnieuw contact op met de studentendienst.