Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociaal werk:

al een diploma op zak? Dan zijn deze opties misschien iets voor jou

traject sociaal werk

Heb je elders al credits verworven of een diploma gehaald als bachelor of als master? Heb je ervaring opgebouwd uit werk, studie of vrije tijd? We houden er graag rekening mee als we vrijstellingen (EVK/EVC) verstrekken. Bij vragen hierover kun je best contact opnemen met gunter.gehre@ucll.be.

 

Traject SW (HR lager op deze pagina)
 

Naar aanleiding van een curriculumhervorming in de bachelor Sociaal Werk werden de verkorte routes die we aanbieden grondig aangepast.  Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Als je in het bezit bent van een Professionele bachelor uit het studiegebied sociaal-agogisch werk:  orthopedagogie, toegepaste psychologie,  sociale readaptatiewetenschappen, gezinswetenschappen, maatschappelijke veiligheid,  pedagogie van het jonge kind dan kun je aan de UCLL (campus Sociale School) een bachelor in sociaal werk halen via een verkort programma van 90 studiepunten. (Meer informatie)

Als je in het bezit ben van een Professionele bachelor : onderwijs (kleuter, lager,  secundair),  verpleegkunde,  vroedkunde,  ergotherapie dan kun je aan de UCLL (campus Sociale School) een bachelor in sociaal werk halen via een verkort programma van 120 studiepunten. (Meer informatie)

Als je in het bezit bent van een academische bachelor: in de  agogiek, criminologie, pedagogie, politieke wetenschappen, psychologie,  sociologie dan kun je aan de UCLL (campus Sociale School Heverlee) een bachelor in sociaal werk halen via een verkort programma  van 119 studiepunten. (Meer informatie)

Als je in het bezit bent van een graduaat :  Maatschappelijk Werk,  Sociaal-Cultureel Werk,     Syndicaal Werk  dan kan je aan de UCLL (campus Sociale School Heverlee) een bachelor in sociaal werk halen via een verkort programma van 90 studiepunten. (Meer informatie)
Voor houders van een graduaat van orthopedagogie wordt dit verkort programma uitgebreid met een pakket van 15 studiepunten. (Meer informatie)

Als je in het bezit bent van: een ander bachelor of masterdiploma dan kan je vrijstellingen krijgen voor opleidingsonderdelen die als equivalent met reeds behaalde credits (EVK) worden beschouwd. Dit gebeurt op basis van onderzoek van een dossier en/of een beschikbare precedentenlijst die door de opleiding wordt aangelegd.
Het zelfde principe geldt voor kandidaat-studenten die een opleiding niet afwerkten maar wel een aantal credits behaalden.

In deze gevallen wordt naar studieprogramma op maat gezocht.
Meer inlichtingen bij:  gunter.gehre@ucll.be (opleidingsverantwoordelijke) en studietrajectcoaches tine.taveirne@ucll.be (van A tot L ) en kris.meirhaeghe@ucll.be (van M tot Z).

 

traject hr

Heb je elders al credits verworven of een diploma gehaald als bachelor of als master? Heb je ervaring opgebouwd uit werk, studie of vrije tijd? We houden er graag rekening mee als we vrijstellingen (EVK/EVC) verstrekken. Bij vragen hierover kun je best contact opnemen met marnik.bodson@ucll.be of vincent.mertens@ucll.be

Voor wie een graduaatsdiploma PW of HR-support heeft : 90 studiepunten (Meer informatie)

Voor wie al een bachelor- of masterdiploma behaalde : 119 studiepunten (Meer informatie)