Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

circulaire economie - nieuw! facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Je denkt graag al eens ‘out of the box’ en dat is net waar bedrijven die duurzaam willen ondernemen en innoveren naar op zoek zijn. Je wil meer te weten komen over de samenhang tussen economie, samenleving en milieu. Dat systeemdenken is ook het uitgangspunt van de circulaire economie.
In de lessen staan (bedrijfs)experten stil bij de manier waarop productie- en consumptiemodellen kunnen veranderen, hoe je deze interdisciplinair kan aanpakken en waar je financiering moet zoeken.

Momenteel maakt de traditionele manier van produceren en consumeren plaats voor een economisch systeem gericht op het duurzaam omgaan met materialen en producten en het creëren van gesloten kringlopen zodat zoveel mogelijk producten en diensten opnieuw inzetbaar zijn. Wil je ook deel uitmaken van deze transitie? In deze eenjarige opleiding verdiep je je helemaal in de wereld van de circulaire economie en de businessmodellen van de toekomst.

Het is een hands-on opleiding, waarbij gastlectoren hun expertise aanreiken aan de hand van voorbeeldverhalen, innovaties en inspirerende inzichten.

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

 de weg naar jouw verkorte master

master.jpg

Jij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

 


de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banabadiploma op zak? Dan kan je vele richtingen uit:

  • Een bedrijf of organisatie versterken met je multidisciplinaire aanpak
  • Ontwikkelen van bestaande en nieuwe circulaire werkwijzen
  • Efficiënt functioneren in een multidisciplinair team
  • Complexe problemen oplossen met je Design Thinking-methoden