Advanced Business Management | UCLL

Over Advanced Business Management 

Carrière in Management en meer

Droom je van een carrière in Management of je eigen Start-up? In één academiejaar kan je je algemene management skills aanscherpen én je meteen specialiseren. Naast een sterke businessvorming, biedt ons enthousiaste Banaba team Advanced Business Management jou deze troeven:

  1. Lessen door experten
  2. Praktijkervaring via Junior Consulting of Start-up Project
  3. Focus op personal, digital, international skills
  4. Ideale opstap naar verkorte master bij onze partners in o.a. UK, USA én België (VUB).

Gastdocenten in beeld

Onze gastdocenten brengen hun expertise uit het werkveld rechtstreeks naar jouw lessen. Zo krijg jij steeds real-life business cases, up-to-date informatie en vooral heel wat ervaringsdeskundigheid mee. 

Voor bedrijven

Aanvraag Junior Consultant

Versterk tijdelijk je organisatie met jong talent via een junior consulting project. Gebruik deze opportuniteit! Een Junior Consulting Project kan in de vorm van adviesonderzoek of implementatie, gedurende 4 maanden (februari – juni) binnen jouw organisatie.

Een afgewerkt project levert je een concreet resultaat in de vorm van een consulting rapport, gepresenteerd met een duidelijke analyse, concrete voorstellen en een eventuele realisatie. Naast het project kan je de student tot 30% van de tijd inzetten voor operationele opdrachten.

Studieprogramma en inschrijven

Je studieprogramma hangt volledig af van het keuzetraject dat je verkiest. Klik dus zeker door om jouw traject te ontdekken. 

Stap 1: Verplicht kennismakingsgesprek met de modulemanager
Openvouwen
Stap 2: Online inschrijving
Openvouwen
Werken en studeren

Wil je je job en/of gezin combineren met een vervolgopleiding om je bij te scholen of je carrière een nieuwe wending te geven? Kan je wekelijks 2 tot 3 dagen besteden aan je studie? Geef ons een seintje en we werken samen een traject uit zodat je in 3 semesters je banabadiploma kan halen: Bernadette Abts (bernadette.abts@ucll.be)

Kwaliteitszorg

Hogeschool UCLL staat bekend om de kwaliteit van haar opleidingen. We willen er zeker van zijn dat onze studenten de beste kansen hebben op de arbeidsmarkt.
 

Keuzetrajecten Advanced Business Management

Eén opleiding, negen keuzetrajecten

Na mijn Banaba Advanced Business Management was ik in Coventry eerst bang dat ik het niveau niet zou aankunnen. Maar door onze goede kennis van het Engels hadden we een voordeel ten opzichte van de andere internationale studenten. Door de aanpak van UCLL was ik goed voorbereid op schrijven van papers en maken van groepswerken.
Karel Tyberghein

Karel Tyberghein
Eerste Belg met een Master of Arts in Marketing Management

Eens mijn Banaba Advanced Business Management keuzetraject Supply chain management volbracht, wachtte me nog een geweldige ervaring: de multiculturele sfeer, de vele extra curriculaire activiteiten en de internationaal gerichte opleiding in het kleine maar gezellige Coventry, op een zucht van het bruisende Birmingham.
Anne-Leen Somers

Anne-Leen Somers
Master of Science in Engineering Business Management

Campus Hertogstraat wordt vanaf academiejaar 2023-2024 de nieuwe thuisbasis van deze opleiding! Lees er hier meer over.

Verder studeren?

Master in België

Sinds september 2020 kunnen onze Banaba ABM studenten, die hun diploma behaalden zonder toleranties,  in 3 semesters (90 stp)  een master halen aan de VUB (België): namelijk een master in Bedrijfskunde (Nederlandstalige opleiding) of een master in Management (Engelstalige opleiding). Je combineert vanaf semester 1 vakken van de master (60 stp) met vakken van het schakelprogramma (30 stp). De vakken van de master kan je in het Nederlands of Engels volgen. Dit kan in dagonderwijs  of avondonderwijs voor werkstudenten, of een combinatie van beiden.
Opgelet: de vakken van het schakelprogramma kan je enkel in het Nederlands volgen.

Welke vakken moet je nog volgen? 

Master in het buitenland

Je kan ook gaan voor een verkorte buitenlandse master.  Ontdek de opties hier!

Advanced Business Management, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
An Verjans
Opleidingsverantwoordelijke

Kwaliteitszorg

Hogeschool UCLL staat bekend om de kwaliteit van haar opleidingen. We willen er zeker van zijn dat onze studenten de beste kansen hebben op de arbeidsmarkt.
Meer informatie over onze Kwaliteitszorg

Download de kwaliteitsfiche van deze opleiding: