Advanced Business Management | UCLL

Over Advanced Business Management 

Jouw carrière

Realiseer je droomcarrière in Management of als ondernemer in slechts één academiejaar! Naast een sterke businessvorming biedt ons enthousiaste Banaba team jou deze troeven voor succes:

  1. Lessen door experten.
  2. Praktijkervaring met een Junior Consulting of Start-up Project.
  3. Focus op personal, digital, international skills.
  4. Ideale opstap naar verkorte master bij onze partneruniversiteiten in binnen- én buitenland.

9 keuzetrajecten

Gastdocenten

Onze gastdocenten delen hun expertise uit het werkveld rechtstreeks met jou. Je kunt rekenen op real-life business cases, up-to-date informatie en een flinke dosis ervaringsdeskundigheid

Inschrijven

 

Stap 1: Kennismakingsgesprek met de modulemanager
Openvouwen
Stap 2: Online inschrijving
Openvouwen
Werken en studeren

Wil je je job en/of gezin combineren met een vervolgopleiding om je bij te scholen of je carrière een nieuwe wending te geven? Kan je wekelijks 2 tot 3 dagen besteden aan je studie? Geef ons een seintje en we werken samen een traject uit zodat je in 3 semesters je Banaba diploma kan halen: Bernadette Abts 

Kwaliteitszorg

Hogeschool UCLL staat bekend om de kwaliteit van haar opleidingen. We willen er zeker van zijn dat onze studenten de beste kansen hebben op de arbeidsmarkt.
 

Verder studeren?

Master in België

Na je Banaba diploma kan je in 3 semesters (90 stp) je master behalen aan de VUB. Kies tussen een Nederlandstalige master in Bedrijfskunde of een Engelstalige master in Management. Dit kan in dagonderwijs, avondonderwijs voor werkstudenten of een combinatie van beiden.

Master in het buitenland

Je kan ook gaan voor een verkorte buitenlandse master. 

Ontdek onze partneruniversiteiten

Voor bedrijven

Aanvraag Junior Consultant

Versterk je organisatie tijdelijk met jong talent via een junior consulting project. Gebruik deze opportuniteit! Het Junior Consulting Project, 4 maanden (februari – juni) duurt, kan bestaan uit adviesonderzoek of implementatie.

Het resultaat is een concreet consulting rapport met een heldere analyse, concrete voorstellen en een eventuele realisatie. Daarnaast kan de student tot 30% van de tijd worden ingezet voor operationele opdrachten.

Campus Hertogstraat is de thuisbasis van onze opleiding! 

Advanced Business Management, iets voor jou?

Opleiding te volgen op
Opleidingstype
Eerstvolgende infodag
An Verjans
Opleidingsverantwoordelijke

Kwaliteitszorg

Hogeschool UCLL staat bekend om de kwaliteit van haar opleidingen. We willen er zeker van zijn dat onze studenten de beste kansen hebben op de arbeidsmarkt.
Meer informatie over onze Kwaliteitszorg

Download de kwaliteitsfiche van deze opleiding: