Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

purchasing & operations management facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Volg jij altijd alles grondig van A tot Z op? Vraag jij je wel eens af hoe grondstoffen verwerkt worden en als eindproduct bij jou terecht komen?  En hoe het komt dat je kan kiezen uit wel 500 verschillende bieren en dat jouw uitverkoren bier telkens opnieuw dezelfde smaak heeft?  Ben je iemand die graag beslissingen neemt en zie je werken in een internationale context met wereldwijde uitdagingen best zitten? Heb je daarbovenop een gezonde interesse in management? Dan is Purchasing & Operations management zeker iets voor jou!

Je leert ‘operational excellence’ in de verschillende domeinen van Purchasing & Operations management.  Daarbij ligt de nadruk op praktische toepassingen in aankoop, verkoop, e-commerce en je leert  de geheimen van projectmanagement.   Om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) 

De markt ‘schreeuwt’ om deze profielen, waaraan er een nijpend tekort is. Deze banabaopleiding, de enige vervolgopleiding in België met deze keuzerichting, bereidt je hierop voor.

(link is external)

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een digitaal kennismakingsgesprek? Mail dan naar peter.janssen [at] ucll.be (Peter Janssen)

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

 

 De weg naar jouw verkorte master

master.jpgJij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banaba diploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Supply chain specialist
  • Logistiek manager
  • Projectmanager
  • Aankoopmanager
  • Transport planner
  • Inventory planner
  • Procurement Manager