Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelgroep

Vind je een kwaliteitsvolle begeleiding bij borstvoeding ook zo belangrijk? Ben je gepassioneerd en gedreven in de begeleiding van moeder en kind bij de borstvoeding? Wil je je kennis over borstvoeding zowel in de breedte als in de diepte verruimen? Dan is het postgraduaat lactatiekunde zeker iets voor jou. Want het postgraduaat richt zich tot alle professionals in de moeder-kindzorg (vroedvrouwen, gynaecologen, pediaters/neonatologen, huisartsen, psychologen, verpleegkundigen tewerkgesteld op een neonatale of pediatrische afdeling, diëtisten, …).

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om tot het postgraduaat te worden toegelaten, moet een kandidaat beschikken over een diploma van bachelor of master of een hiermee gelijkgesteld diploma. Een minimale HBO opleiding voor deelnemers uit Nederland is vereist. Kandidaten die hieraan niet voldoen of kraamverzorgsters mogen deelnemen aan de opleiding, maar zij verwerven slechts een attest van deelname. Het volgen van aparte modules is niet mogelijk.

Voor deze postgraduaatsopleiding wordt uitgegaan van een basiskennis borstvoeding. Het is mogelijk deze kennis eigen te maken of op te frissen door het volgen van de 3-daagse BFHI cursus.